.

Ajándék szakácskönyv és sütőforma

Electrolux PlusSteam funkciós tűzhely vagy sütő vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek egy szakácskönyvet és egy sütőformát.

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akcióban résztvevő készülékek

PlusSteam funkciós beépíthető sütők
EOA5654AOX, EOC5654AAX, EOB5454AOX, EOC5654AOX, EOA3454AAX, EOA3454AOX, EOB3454AAX, EOB3454AOX

PlusSteam funkciós tűzhelyek
EKI54950OX, EKC54952OX, EKC54952OK, EKC52950OX, EKK54950OX, EKK52950OX, EKK54953OW, EKK52950OW

Az akció részletei

1
Az akció időtartama

2018. február 15. - május 18.

Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a tűzhely vagy sütő termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

2
Regisztrálja vásárlását

2018. május 31-ig

Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja. Az adatokat elküldheti e-mail-ben vagy postán is, ha kitölti az üzletben kapott nyomtatott regisztrációs kártyát.

3
Kiskereskedő partnereink

 

Az akcióban minden Magyarország területén működő, Electrolux PlusSteam funkciós tűzhelyet és beépíthető sütőt forgalmazó partnerünk  részt vesz.

Kiemelt partnerek

Miért válasszon gőz (PlusSteam) funkciós készüléket?

 

A PlusSteam (gőz) funkciós Electrolux tűzhelyek és sütők mindent tudnak, amit egy multifunkciós hőlégkeveréses tűzhelytől vagy sütőtől elvár. Nagy a sütőterük, egyenletesen sütnek, többféle sütőprogrammal rendelkeznek. De képesek még valamire, amit Ön is és családja is nagyon fog szeretni. A PlusSteam (gőz) funkció bekapcsolásával minden eddiginél finomabb édes és sós süteményeket, pitéket, pogácsákat vagy akár sajtos rudat is süthet bennük.

Így működik a PlusSteam funkció

 

Valaki vizet önt a sütő tartályába.
1. lépés

Öntsön 100 ml vizet a sütőtér alján található mélyedésbe.

A PlusSteam multifunkciós sütő PlusSteam gombja
2. lépés

Válassza ki a PlusSteam programot, és nyomja meg a gombot. LED lámpa mutatja, hogy a gőzfunkció aktív.

Kenyérsütés Electrolux sütőben
3. lépés

Hagyja a sütőt melegedni 5 percig, majd tegye be az ételt, és süsse készre.

Szaftosabb húsok

Egy kis gőz hozzáadásával sokkal finomabbak lesznek a húsok, a halak és zöldségek is. A páradús sütőtérben az ételek kevesebb vizet veszítenek (nem száradnak ki), ezért a vitaminok és ásványi anyagok nagy része megmarad bennük. Így a PlusSteam (gőz) programon készült fogások ízletesebbek és egészségesebbek lesznek.

Kényeztető desszertek

Az almás pite, a szülinapi torta és a pogácsa is sokkal finomabb lesz, ha egy kis gőz is éri, miközben sül. A gőz finoman átjárja és megemeli a sütőtérben a tésztát, ezért a kelt tészták, piskóták, leveles tészták és a felfújtak is szépen feljönnek, belül puhák lesznek, kívül pedig finom, ropogós kérget kapnak. Mindez mostantól csak egy gombnyomásra van. 

PlusSteam funkciós beépíthető sütők

PlusSteam funkciós tűzhelyek

Számít a véleménye!

Ha a jövőben megosztaná velünk véleményét Electrolux készülékéről, a regisztráció során iratkozzon fel hírlevelünkre! Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez. Ha feliratkozik hírlevelünkre, termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.