Mosógépek és szárítógépek Electrolux kézi ruhagőzölővel

Vásároljon most Electrolux mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet, és Electrolux kézi ruhagőzölőt adunk Önnek ajándékba.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

A promócióban résztvevő termékek

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2021. március 10. – május 19.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2021. június 02-ig

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 35 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   


  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnerek

Mindig a megfelelő mennyiségű mosószer? Bízza az AutoDose mosógépre!

Ha túl sok vagy túl kevés mosószert és öblítőt használ a ruhák tisztításához, a szövetek sérülhetnek. Az AutoDose gondoskodik róla, hogy megfelelő mennyiségű tisztítószer kerüljön a dobba, minden alkalommal. Ezért a pamut ruhák is sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Megnézem az AutoDose mosógépeket

Az Electrolux mosógépek gondoskodnak teljes ruhatáráról

Az Electrolux PerfectCare mosógépek kíméletesen, víz- és energiatakarékosan mossák tisztára ruháit, óvva ezzel a ruhákat és a környezetet is. A ruhák hosszú ideig megőrzik eredeti formájukat, tapintásukat így sokáig lesznek hordhatóak. Válasszon gőzprogramos készüléket, mely mosás nélkül is felfrissíti a textíliát és a gyűrődések nagy részét is kisimítja.

Megnézem a mosógépeket

Az Electrolux szárítógépek megőrzik a ruhák jó formáját

Egy Electrolux PerfectCare szárítógép kíméletesebben szárítja meg a ruhákat, mintha a szabad levegőn, fektetve szárítaná őket. Minden ruha, ami címkéje szerint mosható, biztonságosan szárítható is gépben, ráadásul kevesebbet is kell vasalni őket. A meleg levegő alig 30 perc alatt kisimítja a gyűrődések jelentős részét*. A hagyományos szárítógépekhez képest közel feleakkora hőmérsékleten szárítanak, így a ruhák nincsenek kitéve feleslegesen nagy hőnek.

*Bizonyos modellekben

 

Megnézem a szárítógépeket

Mossa és szárítsa minden ruháját egy készülékben

Az Electrolux DualCare mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. A hőszivattyús technológia*, a ruhák anyagához igazodó DelicateCare*rendszer és az alacsony hőmérsékletű mosó- és szárító programok finoman gondoskodnak a különböző ruhákról. Így, ha csak egy készüléknek van hely a lakásban, akkor egy mosó-szárító gép a legjobb választás.

* Bizonyos modellekben

Megnézem a mosó-szárító gépeket

Ajándék Electrolux kézi ruhagőzölő

Az ajándék Electrolux kézi ruhagőzölővel közvetlenül a ruhafogason gőzölheti kedvenc holmijait. Gyorsan felmelegszik és egyenletes gőzáramot biztosít, megkönnyítve a ruhák felfrissítését és a gyűrődések kisimítását. Nem kell aggódnia a kényes, finom ruhák károsodása miatt, mert ez a ruhagőzölő minden szövethez használtható, akár gyapjúhoz, selyemhez, vagy szintetikus anyagokhoz.