Ráadás 100 mosásnyi* Ariel és Lenor az Electrolux elöltöltős mosógépekhez és mosó-szárító gépekhez

Vásároljon most Electrolux elöltöltős mosógépet vagy mosó-szárító gépet, és 100 mosásra elegendő Ariel mosószert és Lenor öblítőt adunk Önnek ajándékba.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

Figyelem, a promócióban a felültöltős mosógépek és szárítógépek nem vesznek részt. 

 

 

*A csomag 2 flakon 52 mosásra elegendő** Ariel Color Reveal folyékony mosószert és 2 flakon 60 mosásra elegendő** Lenor Spring Awakening öblítőt tartalmaz.

**A termék csomagolásán feltüntetett normál mosáshoz ajánlott adagolás betartása mellett.

A promócióban résztvevő termékek

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2021. október 15. – december 31.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép vagy mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2022. január 14-ig

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 21 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   


  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux mosógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnerek

Mossa fenntarthatóan, viselje sokáig!

Az Electrolux PerfectCare elöltöltős mosógépek speciális programokkal gondoskodnak a különböző anyagú ruhákról. Hiszen másképp kell mosni egy farmert, és másra van szüksége egy vékony lenvászon ruhának. Sőt, az alig hordott ruhákat, nem is kell feltétlenül kimosni, elég őket gőzprogramon* felfrissíteni. Ha mosás helyett a gőzt választja, azzal akár 40 liter vizet megspórolhat. Így nem csak ruháját kíméli, de a környezetet és a pénztárcáját is.

 

*Bizonyos modellekben.

Megnézem az elöltöltős mosógépeket

Bízza a mosószer adagolását a mosógépre

Tudta, hogy ha túl sok mosószert tesz az adagolóba, a ruhák kifakulhatnak, és elvékonyodhat az anyaguk? Ha pedig túl keveset, akkor koszosak maradnak és elszürkülnek. Egy AutoDose* mosógép figyeli, hogy mennyi ruhát pakol a dobba, és mindig megfelelő mennyiségű mosószert és öblítőt ad a mosáshoz. Csak töltse fel az adagoló rekeszeket, így akár 20 mosásra is elég lehet a tartályokban lévő mosószer és öblítő. Ön és ruhái is szeretni fogják.

 

*Bizonyos modellekben.

Megnézem az AutoDose mosógépeket

Helytakarékos, de megbízható mosógépet keres?

Válasszon keskeny elöltöltős mosógépet! A 38, illetve a 45 cm mély modellek kis helyen is elférnek, de teljesítmény tekintetében nem ismernek kompromisszumot. A legkisebb (38 cm mély) készülékben kimoshat akár 6 kg ruhát. Ez jelenthet akár 3 garnitúra ágyneműt is. Ráadásul biztos lehet benne, hogy a ruhaneműk megőrzik formájukat és puhaságukat. A SensiCare rendszer ugyanis a töltet mennyiségéhez igazítja a programot, és így megóvja a holmikat a feleslegesen hosszú mosástól. Gondoskodik róla, hogy holmijai hosszú ideig megőrizzék formájukat és puha tapintásukat.

 

*Bizonyos modellekben.

Megnézem a keskeny elöltöltős mosógépeket

Mosson és szárítson egy gépben!

A DualCare* rendszer automatikusan a töltet súlyához és a ruhák anyagához igazítja a programot. Ezért minden egyes holmit a megfelelő hőmérsékleten és a töltetnek megfelelő dobmozgással mos és szárít. A gyapjútól a farmeren át az outdoor holmikig mindent kimoshat, majd megszáríthat. Kedvenc ruhái sokkal tovább néznek ki úgy, mintha újak lennének.

 

*Bizonyos modellekben.

Megnézem a mosó-szárító gépeket