Regisztráció

Köszönjük, hogy Electrolux mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet vásárolt!

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, adja meg szállítási címét, és töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát.

Regisztrációját követően 20 munkanapon belül elküldjük Önnek az ajándék Ariel mosókapszulát és Lenor öblítőt, amennyiben a regisztrációja megfelel a Promóciós feltételeknek.

Az ajándékát futárszolgálat kézbesíti. Ha 22 munkanapon belül nem érkezik meg Önhöz, kérjük, jelezze nekünk a marketing@electrolux.hu e-mail címen.

Regisztrációjával és adatai megadásával elfogadja a Promóciós feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Kérjük, a regisztráció megkezdése előtt olvassa el figyelmesen.

A regisztráció során feliratkozhat hírlevelünkre is, így

• Első kézből értesülhet új termékeinkről, szolgáltatásainkról, az akcióinkról és promóciós ajánlatainkról.
• Előre jelezzük, hogy mikor, milyen rendezvényen veszünk részt, ahol Önt is izgalmas főzőshow-val vagy más meglepetésekkel várjuk!
• Részt vehet azokban a nyereményjátékokban, melyeket csak hírlevél olvasóinknak szervezünk.

A hírlevélre való feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció során megadott e-mail címére az adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint kereskedelmi és marketing tartalmú információkat küldjünk.

A promócióval kapcsolatos észrevételeit, esetleges panaszát a promóció végétől számított 30 napon belül, szintén a marketing@electrolux.hu e-mail címen teheti meg.