.


Ajándék Ariel és Lenor a mosó- és szárítógépekhez

Electrolux mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép vásárlása esetén 50 mosásra elegendő* Ariel mosókapszulát és Lenor öblítőt adunk Önnek ajándékba.

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.
*1 doboz, 22 darabos** Ariel Mountain Spring mosókapszula, 1 doboz, 28 darabos** Ariel Color mosókapszula és 1 flakon (1,5 l), 50 mosásra elegendő** Lenor Gold Orchid öblítő

 

Az akció részletei

1
Az akció időtartama

2017. október 10. - 2018. január 10.

A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet stb. nem tudunk elfogadni. Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni, ha a vásárlást igazoló számla vagy blokk kiállításának dátuma a fenti időszakra esik, valamint a bizonylaton a mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép termékkódja, valamint vételára is szerepel.

Regisztrálja vásárlását
2
Regisztrálja vásárlását

2018. január 19-ig

Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja. Az adatokat elküldheti e-mail-ben vagy postán is, ha kitölti az üzletben kapott nyomtatott regisztrációs kártyát.

Kiskereskedő partnereink
3
Kiskereskedő partnereink

Keresse viszonteladó partnereinket!

Az akció csak a résztvevő viszonteladó partnereinknél megvásárolt Electrolux mosógépekre, szárítógépekre vagy mosó-szárító gépekre vonatkozik. Kérjük, ellenőrizze, hogy az Ön kereskedője részt vesz-e az akcióban.

SensiCare – a töltet mennyiségéhez igazítják a mosóprogramot

Ha kézzel mossa ruháit, akkor sem tud rájuk annyira vigyázni, mint az új Electrolux mosógépek. Ezek a modellek automatikusan a töltet méretéhez igazítják a mosóprogramot. Ezért a ruhákat éppen annyi ideig, annyi víz és energia felhasználásával mossák tisztára, amennyi feltétlenül szükséges. A ruhák nem lesznek túlmosva, nem bolyhosodnak és puha tapintásúak maradnak. Megőrzik eredeti formájukat, és hosszú idő múlva is úgy néznek ki, mintha újak lennének.

MEGNÉZEM A MOSÓGÉPEKET

Speciális program minden ruhának

Pamut pólót, selyemsálat, gyapjú pulóvert és sídzsekit is száríthat az Electrolux DelicateCare szárítógépekben. A ruhák nem mennek össze, és kevésbé gyűrődnek. Sokszor vasalni sem kell őket – vagy csak sokkal rövidebb ideig. A technikai ruhák sokkal jobban megőrzik vízlepergető képességüket, mintha szabad levegőn száradtak volna. Sőt, a DelicateCare rendszer képes visszaállítani az outdoor ruhák vízlepergető képességét.

MEGNÉZEM A SZÁRÍTÓGÉPEKET

Mosson és szárítson egy gépben!

Ha csak egy készüléknek van hely, de szeretne minden nap simogatóan puha ruhába bújni, válasszon mosó-szárító gépet. Az Electrolux mosó-szárító gépek időt, energiát és helyet spórolnak Önnek, de teljesítmény tekintetében nem ismernek kompromisszumot. Ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Ezekre a modellekre rábízhatja a címke szerint csak kézzel mosható ruháit is, és a teregetéssel sem kell foglalkoznia.

MEGNÉZEM A MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKET

Az ajándékcsomag tartalma

50 mosásnyi* Ariel és Lenor ajándékba


*1 doboz, 22 darabos** Ariel Mountain Spring mosókapszula,
  1 doboz, 28 darabos** Ariel Color mosókapszula,
  1 flakon (1,5 l), 50 mosásra elegendő** Lenor Gold Orchid öblítő

**A termék csomagolásán feltüntetett normál mosáshoz ajánlott adagolás betartása mellett.

Gyermekektől mindig távol tartandó.
© A.I.S.E. További részletek: www.keepcapsfromkids.eu

Számít a véleménye!

Ha a jövőben megosztaná velünk véleményét Electrolux készülékéről, a regisztráció során iratkozzon fel hírlevelünkre! Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez. Ha feliratkozik hírlevelünkre, termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.