.

3 év extra garancia a mosógépekre, szárítógépekre és mosó-szárító gépekre

Vásároljon most Electrolux mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet, és 3 év extra garanciát adunk ajándékba az 1 éves gyári garanciaidőn felül.

Regisztrálom vásárlásomat

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. február 7. - május 20.

  Az extra garanciát igazoló dokumentumot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot (nyugtát), melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, a szárítógép vagy a mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2019. május 31-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk (nyugta) vagy számla másolatát, valamint a készülék adattáblájáról készült fényképet. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot.

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnereink

PerfectCare termékcsalád

PerfectCare mosógépek

Biztos, hogy Önnek is vannak kedvenc darabjai. Azok, melyeket mindig szívesen vesz fel, mert mindig jól érzi magát bennük. Ha megfelelően gondoskodik róluk, sokáig jó formában maradnak, ezért tovább hordhatja őket. A PerfectCare mosógépek nem csupán tisztítják a ruhákat, hanem gondoskodnak is róluk. Ezért kedvenc darabjai hosszú idő múlva is úgy néznek ki, mintha újak lennének.

MEGNÉZEM A PERFECTCARE MOSÓGÉPEKET

PerfectCare szárítógépek

A GentleCare rendszer alacsonyabb hőmérsékleten szárítja a ruhákat, mint a hagyományos szárítógépek, ezért a ruhák soha nincsenek kitéve feleslegesen nagy hőnek. Így nem roncsolódik a szövet, ráadásul jelentősen csökken az energiafogyasztás, valamint a szárítás időtartama is. Ráadásul nem lesznek többé a lakásban ruhaszárítón száradó ruhák, így helyet is spórol Önnek!

MEGNÉZEM A PERFECTCARE SZÁRÍTÓGÉPEKET

PerfectCare mosó-szárító gépek

Az Electrolux PerfectCare mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Ezekre a modellekre nyugodtan rábízhatja a címke szerint csak kézzel mosható ruhákat is, és a teregetéssel sem kell foglalkoznia. A helytakarékos gépek gondoskodnak minden ruhájáról, miközben Ön még optimálisabban hasznalhátja ki a helyet otthonában.

MEGNÉZEM A PERFECTCARE MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKET