Mosogatógépek 6 havi ráadás Jar kapszulával

Vásároljon most Electrolux mosogatógépet, és fél évre elegendő* Jar Platinum Plus mosogatógép kapszulát kap ajándékba. 

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

*Az ajándékcsomag tartalma: 5x28 db Jar Platinum Plus mosogatókapszula.

Az akcióban résztvevő mosogatógépek

 • 1
  Az akció időtartama

  2023. április 26. – augusztus 31.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

   

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2023. szeptember 15-ig.

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux  mosogatógépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnereink

Víz-és energiatakarékos mosogatás

Takarítson meg vizet és energiát egy Electrolux mosogatógéppel. A gépi mosogatással 60% energiát, és 90 l vizet takaríthat meg a kézi mosogatáshoz képest.*  

 

 

*Egy D, vagy annál jobb osztályú mosogatógép ECO programon történő víz- és energiafogyasztásának összehasonlítása a kézi mosogatás során használt átlagos vízmennyiséggel az EU-ban (Stamminger és Tsai, Mosogatási szokások Európában című tanulmány, (2007) 12 teríték).

 

Gazdaságos mosogatás egy érintéssel

Az Electrolux QuickSelect* funkciós mosogatógépek segítenek Önnek beállítani a legkevesebb energia- és vízfogyasztással járó programot, mindössze egy érintéssel. Állítsa be, hogy mennyi idő alatt végezzen a gép a mosogatással, az Ecometer pedig megmutatja önnek, hogy mennyire gazdaságos az adott beállítás. Ha követi az Ecometer útmutatását, akár 20%-kal csökkentheti az energiafogyasztást**.

 

*Csak bizonyos modellekben.
**Electrolux belső teszt alapján. Az ECO program összehasonlítva egy C energiaosztályú készülék sztenderd 90 perces programjával.

Energiatakarékos szárítás AirDry rendszerrel

Az Electrolux mosogatógépek AirDry rendszere a természetes levegőáramlást használja fel az edények végső szárításához. Az utolsó szárítási fázisban a mosogatógép ajtaja 10 cm-re kinyílik, és úgy is marad, amíg Ön kipakolja a gépet. Cseppmentesen szárazak lesznek az edények, és még energiát is spórol.

Fenntarthatóbb főzés és étkezés

Megmutatjuk, hogyan tarthatja frissen az alapanyagokat, és készíthet új fogásokat a maradékból. Élelmiszermentő tippjeink segítenek az élelmiszer-pazarlás csökkentésében. Nézze meg Öko tippjeinket, és használja tudatosan energiatakarékos háztartási gépeit, hogy még zöldebb legyen a konyhája.