.

Mosogatógépek ráadás Jar kapszulával

Vásároljon most Electrolux mosogatógépet, és fél évre elegendő* Jar Platinum Plus mosogatógép kapszulát kap ajándékba. 

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

*Az ajándékcsomag tartalma: 5x28 db Jar Platinum Plus mosogatókapszula.

Az akcióban résztvevő mosogatógépek

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2022. április 5. – június 30.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

   

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2022. július 15-ig.

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és 21 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux  mosogatógépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnereink

Nincs több vízcsepp nyom az edényeken

Az Electrolux mosogatógépek a természetes levegőáramlást (AirDry technológia) használják fel az edények végső szárításához. Az utolsó szárítási fázisban a mosogatógép ajtaja 10 cm-re kinyílik, és úgy is marad, amíg Ön kipakolja a gépet. Cseppmentesen szárazak lesznek az edények, és még energiát is megtakarít.

 

Megnézem a mosogatógépeket

Tökéletesen tiszta edények, egy érintéssel

A QuickSelect funkciós mosogatógép segít Önnek megtalálni a tökéletes programot edényei elmosogatásához Az érintőkapcsolós kezelőfelületen csak azt kell beállítania, hogy mennyi ideig tartson a program, a készülék pedig beállítja a megfelelő ciklust. A mosogatógép azt is jelzi, hogy mennyire energiatakarékos a mosogatás. Így Ön eldöntheti, hogy gyorsan, de nagyobb energiafogyasztással, vagy hosszabb idő alatt, de energiatakarékosan mosogassa el a gép az edényeit.

 

*Csak bizonyos modellekben

Megnézem a QuickSelect funkciós mosogatógépeket

Mossa el összes eszközét egyszerre

Egyszerűen és kényelmesen bepakolhatja a főzéshez használt eszközöket (pl. habverő, húscsipesz stb.) az új, nagy kapacitású, evőeszköztartó fiókba. A sokféleképpen pakolható MaxiFlex fiókban ugyanis a hagyományos evőeszközöktől a nagyobb merőkanalakig, késekig és keverőlapátokig minden kényelmesen elfér. A fiókban egyedileg variálható elválasztók vannak, szabadon átrendezhető attól függően, hogy éppen mekkora és milyen formájú edényeket szeretne bele pakolni.

 

*Csak bizonyos modellekben

Megnézem a MaxiFlex fiókos mosogatógépeket