.

Ráadás 6 hónapra elegendő Jar kapszula az Electrolux mosogatógépekhez

Vásároljon most Electrolux mosogatógépet, és 6 hónapra elegendő* Jar Platinum Plus mosogatógép kapszulát kap ajándékba. 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

*4x 50 darab kapszula

Az akcióban résztvevő mosogatógépek

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2020. június 01. - augusztus 31.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2020. szeptember 15-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és 35 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux  mosogatógépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnereink

Hatékony és energiatakarékos szárítás

Minden Electrolux mosogatógép a természetes levegőáramlást használja fel az edények végső szárításához (AirDry technológia). A mosogatógép ajtaja 10 cm-re kinyílik az utolsó szárítási fázisban, és úgy is marad, amíg Ön kipakolja a gépet. Természetes módon szárítja meg az edényeket, miközben csökkenti az energiafogyasztást.

Mosogatás az Ön igényeihez igazítva? Lehetséges!

Az intuitív Electrolux mosogatógépek QuickSelect kezelőfelületén beállíthatja, hogy a gép hosszabb idő alatt, energiatakarékosan dolgozzon, ezzel kímélve a környezetet és a pénztárcáját is. Ha viszont számít az idő, beállíthatja, hogy a gép gyorsan, nagyobb energiafogyasztással mosogassa el az edényeit.

Megnézem a mosogatógépket

Extra higiénia funkció: higiénikusan tiszta edények

A mosogatógépek – programtól függően - 45-60 fokon tisztítják az edényeket. Ez elegendő ahhoz, hogy a zsíros szennyeződéseket maradéktalanul eltávolítsák minden eszközről. Időnként érdemes azonban fertőtleníteni is az evőeszközöket, a keverőlapátokat, edényeket. Ehhez nem kell mást tennie, mint bekapcsolni az ExtraHigiénia* funkciót. A készülék 65-70 fokra felmelegíti a vizet az utolsó öblítési fázisban, így elpusztítja az edényre tapadt baktériumokat, és le is öblíti azokat. A program végén mindent higiénikusan tisztán szedhet ki a mosogatógépből.

*Csak bizonyos modellekben

Megnézem az ExtraHigiénia funkciós mosogatógépeket

Használja bátran az összes edényét és eszközét

Az új, nagy kapacitású, sokféleképpen pakolható evőeszköztartó tálcán (MaxiFlex)* a hagyományos evőeszközöktől a nagyobb merőkanalakig és keverőlapátokig minden kényelmesen elfér. A pakolóteret szabadon átrendezheti attól függően, hogy éppen mekkora és milyen formájú edényeket szeretne a mosogatógépbe pakolni.

 

*Bizonyos modellekben

Megnézek egy MaxiFlex tálcás mosogatógépet

Segít be- és kipakolni az edényeket*

Az Electrolux ComfortLift mosogatógépben a világon elsőként, derékmagasságig felemelheti az alsó kosarat egy lift segítségével. Mivel nem kell lehajolnia, amikor be- vagy kipakolja az edényeket, nagyon kényelmes lesz a piszkos és a tiszta edények elpakolása.

*Csak a ComfortLift mosogatógépek

Megnézem a ComfortLift mosogatógépet