.

Electrolux mosogatógépek Jar kapszulával

Electrolux mosogatógép vásárlása esetén 100 db* Jar Platinum Plus mosogatógép kapszulát adunk Önnek ajándékba. 

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen
Promóciós feltételeket.

*2x50 db kapszula

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. június 7. - augusztus 30.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2019. szeptember 13-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux  mosogatógépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnereink

Hatékony és energiatakarékos szárítás

Az Electrolux mosogatógépekben az AirDry technológia a természetes levegőáramlást használja fel az edények végső szárításához. A mosogatógép ajtaja 10 cm-re kinyílik az utolsó szárítási fázisban, és úgy is marad, amíg Ön kipakolja a gépet. Természetes módon szárítja meg az edényeket, miközben csökkenti az energiafogyasztást.

Melyik programot válasszam?

Soha nem volt még ennyire egyszerű beállítani a programot! Egy QuickSelect funkciós mosogatógépen csak azt kell beállítania a kezelőfelületen, hogy mennyi idő alatt legyenek elmosogatva az edények. A mosogatógép pedig beállítja a megfelelő ciklust.

Megnézem a mosogatógépket

Használja bátran az összes edényét és eszközét

Az új, nagy kapacitású, sokféleképpen pakolható evőeszköztartó tálcán (MaxiFlex)* a hagyományos evőeszközöktől a nagyobb merőkanalakig és keverőlapátokig minden kényelmesen elfér. A pakolóteret szabadon átrendezheti attól függően, hogy éppen mekkora és milyen formájú edényeket szeretne a mosogatógépbe pakolni.

 

*Bizonyos modellekben

Megnézek egy MaxiFlex tálcás mosogatógépet

Segít be-és kipakolni az edényeket*

Egy Electrolux ComfortLift mosogatógépben az alsó kosarat egy lift segítségével derékmagasságig felemelheti, ezért nem kell lehajolnia, amikor be- vagy kipakolja az edényeket.

*Csak a ComfortLift mosogatógépek

Megnézem a ComfortLift mosogatógépet