.

Mosogatógépek ráadás Jar kapszulával

Vásároljon most Electrolux mosogatógépet, és egy évre elegendő* Jar Platinum Plus mosogatógép kapszulát kap ajándékba. 

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

*Az ajándékcsomag tartalma: 6x48 db Jar Platinum Plus mosogatókapszula, ami heti 5 mosogatás esetén 12 hónapra elegendő.

Az akcióban résztvevő mosogatógépek

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2021. július 1. – szeptember 30.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2021. október 14-ig.

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és 21 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux  mosogatógépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnereink

A mosogatógép, mely egy nyelvet beszél Önnel

Soha nem volt még annyira egyszerű és környezetbarát a mosogatás, mint az új Electrolux QuickSelect beépíthető mosogatógépekkel. A csúszkás kezelőfelületen csak azt kell beállítani, hogy mennyi idő alatt legyenek elmosogatva az edények – a mosogatógép pedig ennek megfelelően beállítja a megfelelő programot. Az időtartam beállításakor megjelenik a kijelzőn, hogy mennyire energiatakarékos a mosogatás. Ha hosszabb időtartamot választunk, akkor a mosogatógép energiatakarékosabban tisztítja meg az edényeket, amivel kíméljük a környezetünket és a pénztárcánkat. Ha viszont gyorsan kellenek a tiszta edények, akkor beállíthatunk rövidebb, de nagyobb energiafogyasztású ciklust is.

*Csak bizonyos modellekben

Megnézem a QuickSelect funkciós mosogatógépeket

Hatékony és energiatakarékos szárítás

Minden Electrolux mosogatógép a természetes levegőáramlást használja fel az edények végső szárításához (AirDry technológia). A mosogatógép ajtaja 10 cm-re kinyílik az utolsó szárítási fázisban, és úgy is marad, amíg Ön kipakolja a gépet. Természetes módon szárítja meg az edényeket, miközben csökkenti az energiafogyasztást.

Megnézem a mosogatógépeket

Használja bátran az összes edényét és eszközét

Egyszerűen és kényelmesen bepakolhatja a főzéshez használt eszközöket (pl. habverő, húscsipesz stb.) az új, nagy kapacitású, evőeszköztartó rekeszre. A sokféleképpen pakolható MaxiFlex rekeszen ugyanis a hagyományos evőeszközöktől a nagyobb merőkanalakig, késekig és keverőlapátokig minden kényelmesen elfér. A rekeszben egyedileg variálható elválasztók vannak, szabadon átrendezhető attól függően, hogy éppen mekkora és milyen formájú edényeket szeretne bele pakolni.

 

*Csak bizonyos modellekben

Megnézem a MaxiFlex tálcás mosogatógépeket

Extra higiénia funkció: higiénikusan tiszta edények

A mosogatógépek – programtól függően - 45-60 fokon tisztítják az edényeket. Ez elegendő ahhoz, hogy a zsíros szennyeződéseket maradéktalanul eltávolítsák minden eszközről. Időnként érdemes azonban fertőtleníteni is az evőeszközöket, a keverőlapátokat, edényeket. Ehhez nem kell mást tennie, mint bekapcsolni az ExtraHigiénia* funkciót. A készülék 65-70 fokra felmelegíti a vizet az utolsó öblítési fázisban, így elpusztítja az edényre tapadt baktériumokat, és le is öblíti azokat. A program végén mindent higiénikusan tisztán szedhet ki a mosogatógépből.

 

*Csak bizonyos modellekben

Megnézem az Extra higiénia funkciós mosogatógépeket