.

Ajándék Ariel és Lenor a mosó- és szárítógépekhez

Electrolux mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép vásárlása esetén 50 mosásra* elegendő 

Ariel mosószert és Lenor öblítőt adunk Önnek ajándékba.

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

*1 flakon 50 mosásra elegendő ** Ariel Color folyékon mosószert, 1 flakon 50 mosásra elegendő ** Lenor Gold Orchid öblítő.

**A termék csomagolásán feltüntetett normál mosáshoz ajánlott adagolás betartása mellett.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2018. szeptember 17. - 2019. január 11.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, a szárítógép vagy a mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2019. január 25-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a Promóciós feltételeknek.

 • 3
  Kiskereskedő partnerünk


  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnerek

PerfectCare termékcsalád

PerfectCare mosógépek

Biztos, hogy Önnek is vannak kedvenc darabjai. Azok, melyeket mindig szívesen vesz fel, mert mindig jól érzi magát bennük. Ha megfelelően gondoskodik róluk, sokáig jó formában maradnak, ezért tovább hordhatja őket. A PerfectCare mosógépek nem csupán tisztítják a ruhákat, hanem gondoskodnak is róluk. Ezért kedvenc darabjai hosszú idő múlva is úgy néznek ki, mintha újak lennének.

BŐVEBBEN A PERFECTCARE MOSÓGÉPEKRŐL

PerfectCare szárítógépek

A GentleCare rendszer alacsonyabb hőmérsékleten szárítja a ruhákat, mint a hagyományos szárítógépek, ezért a ruhák soha nincsenek kitéve feleslegesen nagy hőnek. Így nem roncsolódik a szövet, ráadásul jelentősen csökken az energiafogyasztás, valamint a szárítás időtartama is. Ráadásul nem lesznek többé a lakásban ruhaszárítón száradó ruhák, így helyet is spórol Önnek!

BŐVEBBEN A PERFECTCARE SZÁRÍTÓGÉPEKRŐL

PerfectCare mosó-szárító gépek

Az Electrolux PerfectCare mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Ezekre a modellekre nyugodtan rábízhatja a címke szerint csak kézzel mosható ruhákat is, és a teregetéssel sem kell foglalkoznia. A helytakarékos gépek gondoskodnak minden ruhájáról, miközben Ön még optimálisabban hasznalhátja ki a helyet otthonában.

BŐVEBBEN A PERFECTCARE MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKRŐL