.

50 mosásnyi* Ariel és Lenor ajándékba az Electrolux mosógépekhez, szárítógépekhez és mosó-szárító gépekhez

Vásároljon most Electrolux mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet, és 50 mosásra elegendő* Ariel folyékony mosószert valamint Lenor öblítőt adunk Önnek ajándékba.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

 

*A csomag 1 flakon 50 mosásra elegendő** Ariel folyékony mosószert és 1 flakon 50 mosásra elegendő** Lenor Spring Awakening öblítőt tartalmaz. 

**A termék csomagolásán feltüntetett normál mosáshoz ajánlott adagolás betartása mellett.

 

A promócióban résztvevő termékek

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2020. október 06. – 2021. február 02.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2021. február 16-ig

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 35 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   


  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnerek

Mindig a megfelelő mennyiségű mosószer? Bízza az AutoDose mosógépre!

Ha túl sok vagy túl kevés mosószert és öblítőt használ a ruhák tisztításához, a szövetek sérülhetnek. Az AutoDose gondoskodik róla, hogy megfelelő mennyiségű tisztítószer kerüljön a dobba, minden alkalommal. Ezért a pamut ruhák is sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Mengézem az AutoDose mosógépeket

Az Electrolux mosógépekben tiszta és puha lesz minden holmi

Az Electrolux PerfectCare mosógépek kíméletesen, víz- és energiatakarékosan mossák tisztára ruháit. Így azok hosszú ideig megőrzik eredeti formájukat, tapintásukat. Válasszon gőzprogramos készüléket, mely mosás nélkül is felfrissíti a textíliát és a gyűrődések nagy részét is kisimítja. 

Megnézem az Electrolux mosógépeket

Az Electrolux szárítógépekben ruhái jó formában maradnak

Egy Electrolux PerfectCare szárítógép kíméletesebben szárítja meg a ruhákat, mintha a szabad levegőn, fektetve szárítaná őket. Minden ruha, ami címkéje szerint mosható, biztonságosan meg is szárítható egy inverter motoros Electrolux szárítógépben. A gépben szárított ruhák nagy részét nem is kell vasalni, amit mégis, azt érdemes berakni vasaláskönnyítő programra. A meleg levegő alig 30 perc alatt kisimítja a gyűrődések jelentős részét*.

 

*Bizonyos modellekben

Megnézem az Electrolux szárítógépeket

Mossa és szárítsa teljes ruhatárát, egy gépben

Az Electrolux DualCare mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Bizonyos modellek akár 1 óra alatt kimosnak és megszárítanak 1 kg ruhát*. Így, ha csak egy készüléknek van hely a lakásban, akkor egy mosó-szárító gép a legjobb választás.

 

*Vásárlás előtt ellenőrizze a termékleírásnál

Megnézem az Electrolux mosó-szárító gépeket