.

50 mosásnyi* Ariel és Lenor ajándékba az Electrolux elöltöltős mosógépekhez, szárítógépekhez és mosó-szárító gépekhez

Vásároljon most Electrolux elöltöltős mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet, és 50 mosásra elegendő* Ariel mosószert, valamint Lenor öblítőt adunk Önnek ajándékba.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

 

*A csomag 1 flakon 50 mosásra elegendő** Ariel Mountain Spring vagy Lavender Freshness folyékony mosószert és 1 flakon 50 mosásra elegendő** Lenor Spring Awakening öblítőt tartalmaz. A folyékony mosószer típusa ajándékcsomagonként eltérő lehet. 

**A termék csomagolásán feltüntetett normál mosáshoz ajánlott adagolás betartása mellett.

 

Figyelem! Az akció az Electrolux felültöltős mosógépekre nem vonatkozik!

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. október 22. – 2020. január 22.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2020. február 5-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink


  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux elöltöltős mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnerek

Az Electrolux mosógépek gondoskodnak ruháiról

Az Electrolux PerfectCare mosógépek annyi ideig, annyi víz és energia felhasználásával mossák tisztára a ruhákat, amennyi feltétlenül szükséges. A ruhák így megőrzik eredeti formájukat, tapintásukat, hosszú idő múlva is úgy néznek ki, mintha újak lennének, miközben még a környezetre is figyelnek. A SteamCare rendszerű mosógépek ráadásul gőzzel frissítik fel a textíliát, és a gyűrődéseket is kisimítják, ezáltal nem kell minden alkalommal kimosni a ruhákat, elegendő csak átgőzölni azokat.

Megnézem az Electrolux mosógépeket

Az Electrolux szárítógépek óvják ruháit

Egy Electrolux PerfectCare szárítógép kíméletesebben szárítja meg a ruhákat, mintha a szabad levegőn, fektetve szárítaná őket. Minden ruha, ami címkéje szerint mosható, szárítógépben is szárítható. A gépben szárított ruhák nagy részét nem is kell vasalni, amit mégis, azt érdemes berakni vasaláskönnyítő programra. A meleg levegő alig 30 perc alatt kisimítja a gyűrődések jelentős részét*.

*Bizonyos modellek

Megnézem az Electrolux szárítógépeket

Mosson és szárítson egy gépben!

Az Electrolux DualCare mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Bizonyos modellek akár 1 óra alatt kimosnak és megszárítanak 1 kg ruhát. Így ha csak egy készüléknek van hely a lakásban, akkor egy mosó-szárító gép a legjobb választás.

Megnézem az Electrolux mosó-szárító gépeket