.

Ergorapido 2in1 és Pure F9 porszívók ajándék szívófej szettel

Electrolux Ergorapido 2in1 vagy Pure F9 álló porszívó vásárlása esetén, ajándékba adunk Önnek egy szívófej szettet.* Kérjük, görgessen lejjebb, és kattintson a megvásárolt termék képe mellett (Ergorapido vagy Pure F9) a regisztrációs linkre. Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

*Figyelem!

A Pure F9 Home&Car szívófej szett a Pure F9 porszívókhoz, az Ergorapido Allergy szívófej szett az Ergorapido porszívókhoz jár. Az ajándékok nem felcserélhetők!

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. február 15. - május 31.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton az álló porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2019. június 15-ig

  Kérjük, görgessen lejjebb, és töltse ki a megvásárolt termék képe mellett (Ergorapido® vagy Pure F9) lévő linkre kattintva az online regisztrációs lapot!

  Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux Ergorapido® 2in1 vagy Pure F9 álló porszívót forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnereink

Az akcióban résztvevő temékek

Ergorapido® 2in1 álló porszívók

EER75NOW, EER75STM, EER77MBM, EER77SSM, EER7ALLRGY, EER7ANIMAL

Pure F9 álló porszívók

PF91-6IBM, PF91-4IG, PF91-4ST, PF91-ALRGY, PF91-ANIMA

Regisztráció: Pure F9 porszívó

Itt regisztrálja Pure F9 porszívó vásárlását!

A sikeres és érvényes regisztrációt követően, elküldjük ajándék szívófej szettjét, így még egyszerűbb és kényelmesebb lesz a takarítás. A Pure F9 Home&Car szett tartalma:

1 turbó szívófej állatszőr takarításához, 1 kárpittisztító plüss kefe, 1 résszívófej, 1 kombinált kefe

Még nincs Pure F9 porszívója? Ismerje meg!

Az Electrolux Pure F9 egy vezeték nélküli porszívó, mellyel könnyedén kitakaríthatja otthona minden kis négyzetcentiméterét - az alacsonyabb kanapék és fotelek alatt ugyanúgy, mint a plafon sarkaiban vagy a függönykarnis mentén. Elég erős és sokoldalú ahhoz, hogy lecserélje rá régi vezetékes porszívóját anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie teljesítmény tekintetében.

Megnézem a Pure F9 porszívókat

Regisztráció: Electrolux Ergorapido® 2in1 porszívó

Itt regisztrálja Ergorapido® porszívó vásárlását!

A sikeres és érvényes regisztrációt követően, elküldjük ajándék szívófej szettjét, melynek segítségével az ágyneműt és a bútorkárpitot is egyszerűen kiporszívózhatja. Az Ergorapido Allergy szett tartalma:

1 kárpittisztító kefe, 1 résszívófej, 1 BedPro Mini szívófej, 1 adapter

Még nincs Ergorapido® porszívója? Ismerje meg!

Az Ergorapido® 2in1 vezeték nélküli porszívóval akár 45 percig is takaríthat egyetlen feltöltéssel. A kivehető morzsaporszívóval gyorsan letakaríthatja az asztalt, a kanapét és az autó belsejét. A BrushRollClean™ technológiának köszönhetően az öntisztító forgókeféről egy gombnyomással eltávolíthatja a kefére tekeredett haj- és szőrszálakat.

Megnézem az Ergorapido® 2in1 porszívókat