.

 

Ajándék Oral-B fogkefe az Electrolux Ergorapido 2in1 porszívókhoz 

Electrolux Ergorapido 2in1 porszívó vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek egy Oral-B PRO 790 elektromos fogkefét.

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el
a Promóciós feltételeket. Az akcióban csak az alábbiakban felsorolt termékek vesznek részt.

Az akcióban résztvevő Ergorapido kéziporszívók

ZB3015SW, ZB3230ST, ZB3212CK, ZB3211, ZB3230P, ZB3213, ZB3106, ZB3105, ZB3103, ZB3102, ZB3101

FIGYELEM!
Az akció NEM vonatkozik az alábbi kéziporszívókra: ZB2951, ZS210B-, ZS220B-, ZS230B+, ZB5020, ZB5022

1
Az akció időtartama

2017. április 6. - június 30.


Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni, ha a vásárlást igazoló számla vagy blokk kiállításának dátuma a fenti időszakra esik, valamint a bizonylaton a porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet nem tudunk elfogadni.

Regisztrálja vásárlását
2
Regisztrálja vásárlását

2017. július 7-ig


Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja. Az adatokat elküldheti e-mail-ben vagy postán is, ha kitölti az üzletben kapott nyomtatott regisztrációs kártyát.

Kiskereskedő partnereink
3
Kiskereskedő partnereink

Keresse kiemelt viszonteladó partnereinket!

Az akcióban minden Magyarország területén működő, Ergorapido 2in1 porszívót forgalmazó partnerünk részt vesz. 

Electrolux Ergorapido 2in1 kéziporszívók

Az Ergorapido 2in1 porszívók

Ez a sokoldalú, rugalmasan használható vezeték nélküli porszívó a nagy teljesítményű porszívózást hosszú üzemidejű Lithium TurboPower akkumulátorral teszi még hatékonyabbá, mely akár 45 percig is bírja egy feltöltéssel.
A 180 fokban elfordítható szívófej könnyedén irányítható minden felületen, a kivehető morzsaporszívót pedig használhatja például bútorok takarításához. A BrushRollClean™ technológiának köszönhetően a forgókefe egyszerűen, egy gombnyomással kitisztítható.

Oral–B elektromos fogkefe    

Az Oral–B PRO 790 Cross Action elektromos fogkefe időzítővel segíti Önt a 2 perces fogmosási idő betartásában. A 16 fokban döntött speciális kefe sörtéi hatékonyan távolítják el a lepedéket. A csomag 2 fogkefefejet, valamint egy praktikus fogkefetartó tokot is tartalmaz.

Számít a véleménye!

Ha a jövőben megosztaná velünk véleményét Electrolux készülékéről, a regisztráció során iratkozzon fel hírlevelünkre! Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez. Ha feliratkozik hírlevelünkre, termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.