.
.

Szuper csendes porszívók ráadás hangszóróval

Vásároljon most Electrolux Pure D8.2, Pure D9, Pure C9, Ultrasilencer vagy 600 porzsák nélküli csendes porszívót és egy JBL GO  hangszórót adunk ajándékba.

Egy csendes Electrolux porszívóval irritáló zaj nélkül takaríthatja ki otthonát. Akkor is porszívózhat, amikor a többiek tévét néznek, zenét hallgatnak, tanulnak, olvasnak vagy egyszerűen csak pihennek, mert nem fogja zavarni őket a készülék hangja.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

Az ajándék hangszóró (JBL GO 2 (fekete) vagy JBL GO 3 (kék)) a készlet függvényében.

Az akcióban résztvevő Electrolux csendes porszívók:

Pure D8.2

PD82-4MB, PD82-4MG, PD82-4ST, PD82-8DB, PD82-ALRG

Pure D9

PD91-8SSM, PD91-ALRG2

Pure C9

PC91-4MG, PC91-8STM

Ultrasilencer

EUSC66-SB

600 porzsák nélküli porszívó

EL61A4UG, EL61C2OG​, EL61C3DB, EL61H4SW

 

 

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2021. október 15. – 2022. január 15.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2022. január 31-ig.

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 21 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux Pure D8.2, Pure D9, Pure C9, Ultrasilencer vagy 600 porzsák nélküli porszívót forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnereink

A legcsendesebb Electrolux porszívók: Pure D8.2

A Pure D8.2 porszívók új mércét állítanak fel a porszívózásban. Nem csak szuper csendesek, de rendkívül intelligensek is! Érzékelik, hogy Ön szőnyegen, vagy keménypadlón takarít éppen, és automatikusan a felülethez igazítják a szívóerőt. A speciális szívófejjel a kisebb és nagyobb szennyeződéseket is hatékonyan szedik össze minden felületről. A zajszintjük mindössze 57 dB (A), ami kétszer olyan csendes, mint egy átlagos beszélgetés.

 

Az akcióban résztvevő Pure D8.2 porszívók:

PD82-4MG, PD82-4MB, PD82-4ST, PD82-8DB,  PD82-ALRG

Megnézem a Pure D8.2 porszívókat

A valaha volt legjobb Electrolux porszívók: Pure D9

Csendesek, alaposak és követik minden mozdulatát. Egy Pure D9 porszívó könnyedén irányítható, semminek nem megy neki. Még a földön hagyott játékokat is kikerüli. Hatékonyan szedi össze a piszkot a hosszú szálú szőnyegekből és a bútorszövetekből is. Mindössze 69 dB (A) a zajszintje, ezért sem a családját, sem a szomszédokat nem fogja zavarni a porszívó hangja.

 

Az akcióban résztvevő Pure D9 porszívók:

PD91-8SSM, PD91-ALRG2

Megnézem a Pure D9 porszívókat

600 porzsák nélküli porszívó: kompromisszumok nélküli takarítás

Az Electrolux 600 porzsák nélküli porszívók hatékonysága kiemelkedő. A 6-lépcsős szűrőrendszer kiszűri az 1 mikrométernél* nagyobb szennyeződések akár 99,99%-át is, így a kibocsátott levegő sokkal tisztább lesz. A portartály ürítése egyszerű és gyors. A porszívó könnyen irányítható, kompakt méretének köszönhetően könnyedén tárolható. Zajszintjük 74 dB (A), így hangjuk nem zavaró, élmény velük a takarítás.

Az akcióban résztvevő 600 porzsák nélküli porszívók:

EL61A4UG, EL61C2OG​, EL61C3DB, EL61H4SW

 

* Az EN60312-1-2017 európai szabványnak megfelelő, 1 mikrométernél nagyobb szennyeződéseken végzett belső tesztek alapján.

Megnézem a 600 porzsák nélküli porszívókat

A csendes porzsák nélküli Electrolux porszívó: Pure C9

Az Electrolux Pure C9 porzsák nélküli porszívók 4x csendesebbek elődjüknél.* Maximális teljesítményfokozaton mindössze 72 dB(A) a zajszintjük, ezért akár este, lefekvés előtt, vagy reggel korán is porszívózhat velük, nem fogja zavarni a szomszédokat. A Pure C9 porszívóknak speciális szűrőrendszerük van, mely gondoskodik róla, hogy a porszívó akkor is hatékonyan szedje össze a piszkot, amikor már telítődött a szűrő. A portartály minden eddiginél egyszerűbben üríthető és a szűrők is könnyen tisztíthatók – így a karbantartás sem bonyolult.

*Electrolux UltraCaptic

 

Az akcióban résztvevő Pure C9 porszívók:

PC91-8STM, PC91-4MG

 

Megnézem a Pure C9 porszívókat

Ultrasilencer: a hatékony porzsák nélküli Electrolux porszívó

Az Electrolux Ultrasilencer porzsák nélküli porszívók csendesebbek, mint egy átlagos beszélgetés, zajszintjük 64 dB (A). Kifejezetten kellemes a hangjuk, ezért a pici gyerekek és a háziállatok sem ijednek meg tőlük. A könnyen guruló, puha borítású, nagy kerekek miatt nagyon egyszerűen irányítható, a bútorok és a sarkok között is könnyen mozgatható a porszívó.

Az akcióban résztvevő Ultrasilencer porszívó:

EUSC66-SB

 

Megnézem a porszívót

Ajándék JBL GO hangszóró

Vigye magával a ritmust ahová csak szeretné. A JBL GO  egy vízálló bluetooth hangszóró, amelyet bárhová magával vihet. Vezeték nélkül hallgathat zenét akár 5 órán keresztül.

 

 

 

 

 

Az ajándék hangszóró (JBL GO 2 (fekete) vagy JBL GO 3 (kék)) a készlet függvényében.