.

Csendes porszívók ajándék kezdő készlettel

Electrolux Pure D9, UltraOne™, UltraSilenser™ vagy UltraSilenser Zen™ porszívók vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek egy kezdő készletet. 


Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmessen a Promóciós feltételeket.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. március 11. - május 31.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2019. június 15-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux Pure D9, UltraOne™, UltraSilencer™ vagy UltraSilencer Zen™ porszívót forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnereink

Az akcióban résztvevő termékek

Pure D9

PD91-4DB, PD91-4MG, PD91-8SSM, PD91-ALRG2, PD91-ANIMA, PD91-GREEN

UltraOne™

EUO93DB, EUO9GREEN

UltraSilencer™, UltraSilencer Zen™

EUS8X2DB, EUS8X2RR, EUS85BR, EUS8ALRGY, EUS8ANIMAL, EUS8GREEN

Pure D9, a valaha volt legjobb porszívónk

Csendes, alapos és követi minden mozdulatát. Könnyedén irányíthatja, semminek nem megy neki. Még a földön hagyott játékokat is kikerüli. Hatékonyan szedi össze a piszkot a hosszú szálú szőnyegekből és a bútorszövetekből is. Mindössze 69 dB (A) a zajszintje, ezért sem a családját, sem a szomszédokat nem fogja zavarni a porszívó hangja. 

Az akcióban résztvevő Pure D9 porszívók:

PD91-4DB, PD91-4MG, PD91-8SSM, PD91-ALRG2, PD91-ANIMA, PD91-GREEN

Megnézem a Pure D9 porszívókat

UltraOne, minden tekintetben kiemelkedő

Válasszon Ultra One™ porszívót, ha egy minden tekintetben kiemelkedő teljesítményű modellt keres. Az Ultra One™ porszívó a szőnyegről, a járólapról valamint a parkettáról is ugyanolyan gyorsan és hatékonyan szedi össze a piszkot, mint a kanapéról és a fotelekről. Hatékony szigetelése miatt nem engedi vissza a beszívott port a szobába, ezért a levegő is tiszta lesz otthonában. 66 dB (A) zajszintjével éppen csak annyira hangos, mint egy átlagos beszélgetés.

Az akcióban résztvevő UltraOne porszívók:

EUO93DB, EUO9GREEN

Megnézem az UltraOne porszívókat

UltraSilencer Zen, a legcsendesebb porszívónk

Ha Önnek akkor van ideje takarítani, amikor a többiek éppen pihennek, akkor egy UltraSilencer™ vagy UltraSilencer™ Zen porszívó lesz a jó választás. Ezek a modellek még egy átlagos beszélgetés hangerejénél is csendesebbek. Kifejezetten kellemes a hangjuk, ezért a pici gyerekek és a háziállatok sem ijednek meg tőlük. Az UltraSilencer™ Zen porszívók zajszintje 58 dB (A), az UltraSilencer™ modelleké 61 dB (A).

Az akcióban résztvevő UltraSilencer porszívók:

EUS8X2DB, EUS8X2RR, EUS85BR, EUS8ALRGY, EUS8ANIMAL, EUS8GREEN

Megnézem az UltraSilencer porszívókat