Electrolux sütők ráadás pizzakő szettel

Vásároljon most Electrolux beépíthető sütőt, mi pedig ajándékba adunk Önnek egy 3 részes pizzakő szettet. Új Electrolux sütőjében egyszerűen készíthet ellenállhatatlanul finom fogásokat minden nap. A pizzakő szettel pedig otthonába varázsolhatja az igazi olasz ízeket.  

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Süssön gőzben! A legtöbbet hozza ki az alapanyagokból.

A gőzprogramon az ételek megőrzik természetes nedvességtartalmukat, nem száradnak ki. Az ízek sokkal intenzívebbek, a színek élénkebbek lesznek. A forró levegő gyorsabban és egyenletesebben járja át az ételeket, ezért hamarabb megsülnek. A különböző ételek elkészítéséhez több vagy éppen kevesebb gőzre van szükség. Válasszon gőzfunkciós vagy gőzprogramos sütőt annak megfelelően, hogy milyen ételeket szokott sütni.

Gőzfunkciós sütő

 • Kenyerek, péksütemények

Gőzsütő 1 gőzprogrammal

 • Szaftos húsok, halak
 • Kenyerek, péksütemények

Gőzsütő gőzprogramokkal

 • Zöldségpárolás
 • Szaftos húsok, halak
 • Kenyerek, péksütemények

Gőzsütő gőzprogramokkal és SousVide funkcióval

 • Szuvidolás
 • Zöldségpárolás
 • Szaftos húsok, halak
 • Kenyerek, péksütemények

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2020. szeptember 02. – december 31.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a beépíthető sütő termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2021. január 15-ig

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 35 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux beépíthető sütőt forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnereink

Válasszon gőzsütőt, és hozza ki a legtöbbet az alapanyagokból!

Könnyedén készíthet csodálatos fogásokat gőzprogramon. Az ételek megőrzik természetes nedvességtartalmukat, nem száradnak ki. Az ízek sokkal intenzívebbek, a színek élénkebbek lesznek. A forró levegő gyorsabban és egyenletesebben járja át az ételeket, ezért hamarabb megsülnek. Válasszon gőzfunkciós vagy gőzprogramos sütőt annak megfelelően, hogy milyen ételeket szokott sütni.

Megnézem a gőzsütőket

Gőz! De mennyi?

A különböző ételek elkészítéséhez különböző mennyiségű gőzre van szükség. A Steamify funkció* pontosan tudja, hogy a zöldség- vagy a halpároláshoz több, a csoki szuflé készítéséhez valamennyivel kevesebb, a hússütéshez pedig még kevesebb gőz kell. Csak válassza ki a kezelőfelüeten a Steamify funkciót*, majd állítsa be a sütési hőmérsékletet. A Steamify pedig gondoskodik róla, hogy megfelelő mennyiségű gőz legyen a sütőtérben az étel elkészítéséhez.

 

*Csak bizonyos modellekben

Megnézem a Steamify sütőket

Egyenletesen sül át minden falat

Akár csirkét, akár pitét, pogácsát vagy épp lasagnét süt, egy Electrolux multifunkciós sütőben egyenletesen sül át minden falat. A forró levegő egyenletesen kering a sütőtérben, ezért minden étel ellenállhatatlanul finom lesz, függetlenül attól, hogy hol helyezte el a tepsit.

Megnézem a sütőket

Ajándék pizzakő szett

A pizzakővel megidézheti az igazi olasz éttermek hangulatát otthon, a saját konyhájában. Valódi olasz klasszikusokat készíthet segítségével. Süssön rajta pizzát, fociaccát, pitát, calzonét vagy akár kenyeret! A pizzakövön sült tészta alul-felül ropogós lesz, miközben belül könnyű és puha marad. Csak tegye be a pizzakövet a sütőbe, melegítse fel 230°C-ra, majd a lapát segítségével tegye a tésztát a forró kőre, és süsse készre. Ha elkészült, élvezze az ínycsiklandó olasz ízeket. 

Megnézem a pizzakövön sült Margherita pizza receptjét