.

Electrolux beépíthető sütő ráadás edényszettel

Új Electrolux beépíthető sütő vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek egy 5 részes edényszettet.

Figyelem! Csak az akcióban résztvevő sütők vásárlása esetén érvényes!

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akcióban résztvevő Electrolux beépíthető sütők

COE7P31X, EOB7S31X, EOB8S31X, EOB9S31WX, EOC6H71X, EOC6P71X, EOD5H70X,

EOD6C71X, EOD6P71X, EOD6P71Z, EOE7P31X, EOE8P31V, EZF5C50X, KOAAS31CX,

KOAAS31WT, KOAAS31WX, KOBBS31X, KOCBP31X, KOCEH70X,

KODDP71X, KODEC70X, KODEH70X, KOEAP31WT, KOEBP31X, KVBAS21WX, KVLAE00WT, KVLBE00X

LOC8H31X

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. június 25. – augusztus 22.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a beépíthető sütő termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2019. szeptember 5-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

  Az akcióban résztvevő partnerek

  Az akció csak a promócióban résztvevő partnereinknél megvásárolt Electrolux beépíthető sütőkre vonatkozik. Kérjük, ellenőrizze, hogy az Ön kereskedője részt vesz-e az akcióban.

  Viszonteladó partnerek

Melyik új Electrolux sütőt válasszam?

Egy jó sütő nélkülözhetetlen társ a konyhában, ezért érdemes egy kis időt szánni a megfelelő készülék kiválasztására! Nézze meg, az alábbi 3 állítás közül melyikben ismer magára. Ez jó kiindulópont a tökéletes sütő megtalálásához.

Megnézem a beépíthető sütőket

Süssön mindig ellenállhatatlanul finomat, egyszerre akár több szinten

Ezekben a multifunkciós sütőkben biztosan nem kell sütés közben megfordítania a tepsit, hogy jól átsüljenek az ételek. A hőlégkeveréses program gondoskodik arról, hogy minden falat egyenletesen átsüljön függetlenül attól, hogy hol van a sütőtérben. A forró levegő keringtetésével a sütő gyorsabban felmelegszik, így kedvenc fogásai rövidebb idő alatt elkészülnek. Sőt, akár egyszerre több szinten is süthet, ezért több fogást is elkészíthet egy időben. 

Megnézem a beépíthető sütőket

SteamBake (extra gőz) funkciós sütők tésztákhoz, süteményekhez, kenyerekhez

Ezek a modellek mindent tudnak, amit egy multifunkciós hőlégkeveréses sütőtől elvár. De képesek még valamire, amit Ön is, és családja is nagyon fog szeretni. A SteamBake (extra gőz) funkció bekapcsolásával minden eddiginél finomabb édes és sós süteményeket, pitéket, pogácsákat vagy akár kenyeret is süthet benne. Sőt, egy kis gőz hozzáadásával még a húsok és a zöldségek is sokkal finomabbak lesznek.

Megnézem a beépíthető sütőket

Kombinált gőzsütők, ha szenvedélye a gasztronómia

Az új, intuitív Electrolux kombinált gőzsütőkben a húsok csodálatosan szaftosak, a zöldségek élénk színűek és roppanósak maradnak.

Az okos Electrolux sütőkben a Steamify® funkció** segítségével könnyedén készíthet csodálatos fogásokat. Csak állítsa be azt a hőfokot, amelyen előző sütőjében is készítette az ételt, a gőzsütő pedig automatikusan beállítja a megfelelő gőzmennyiséget. Mivel a gőzprogramon készült ételekben megmaradnak a vitaminok és az ásványi anyagok, nem csak finomabb, de egészségesebb is lesz minden fogás.

 **Csak bizonyos modellekben

Megnézem a beépíthető sütőket