.

Beépíthető sütő + indukciós főzőlap = ráadás 5 részes edényszett

Vásároljon most együtt Electrolux beépíthető sütőt és Electrolux indukciós főzőlapot, mi pedig ajándékba adunk Önnek egy 5 részes, prémium minőségű Electrolux edényszettet. 

 

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.


FIGYELEM: Az ajándék kizárólag abban az esetben jár, ha az Electrolux beépíthető sütő és az Electrolux indukciós főzőlap termékkódja, vételára egyazon számlán vagy blokkon szerepel. Az ajánlat érvényes bármely beépíthető sütőre és indukciós főzőlapra.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. szeptember 24. – 2020. január 10.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a sütő és az indukciós főzőlap termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2020. január 24-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux beépíthető sütőt és indukciós főzőlapot forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnereink

Melyik az Ön gőzsütője?

Könnyedén készíthet csodálatos fogásokat gőzprogramon. Az ételek nem száradnak ki, az ízek sokkal intenzívebbek, a színek élénkebbek lesznek. A különböző ételek elkészítéséhez azonban több vagy éppen kevesebb gőzre van szükség. Válasszon gőzfunkciós vagy gőzprogramos sütőt annak megfelelően, hogy milyen ételeket szokott sütni.

Gőzfunkciós sütő

 • Kenyerek, péksütemények

Gőzsütő 1 gőzprogrammal

 • Szaftos húsok, halak
 • Kenyerek, péksütemények

Gőzsütő gőzprogramokkal

 • Zöldségpárolás
 • Szaftos húsok, halak
 • Kenyerek, péksütemények

Gőz! De mennyi?

Bízza egy okos Electrolux gőzsütőre! Csak állítsa be azt a hőfokot, amelyen előző sütőjében is készítette az ételt, a Steamify® funkció* pedig automatikusan beállítja a megfelelő gőzmennyiséget – így Önnek nem kell azon gondolkoznia, vajon mennyi gőzre van szükség ahhoz, hogy az adott étel tökéletes legyen.

*Csak bizonyos modellekben

Megnézem a Steamify® sütőket

Legyen saját péksége otthon!

Egy SteamBake funkciós Electrolux sütő mindent tud, amit egy multifunkciós sütőtől elvár. Ráadásul minden eddiginél finomabb muffint, pogácsát, piskótát vagy kenyeret is süthet benne a SteamBake (extra gőz) funkcióval. A sütőprogram első 15 percében gőz képződik a sütőtérben, mely finoman átjárja és megemeli a tésztát. Ezt követően a forró levegő ropogósra süti a tészta felületét.

Megnézem a SteamBake sütőket

Melyik az Ön indukciós főzőlapja?

Az új Electrolux indukciós főzőlapok hasznos és intuitív funkciókkal segítenek Önnek a konyhában, hogy ne a készülék kezelésére, hanem a főzésre figyelhessen. Válasszon olyan modellt, mely valóban tökéletes partnere lesz a konyhában!

SenseBoil

 • SenseBoil® érzékelő – nem fut ki a víz
 • Edényekhez igazodó főzőzónák

SenseFry

 • SenseFry érzékelő- stabil hőmérséklet
 • Színes TFT kijelzős kezelőfelület
 • Edényekhez igazodó főzőzónák

SensePro

 • Vezeték nélküli maghőmérő
 • SousVide program
 • Színes TFT kijelzős kezelőfelület

Fantasztikus ízek, minden alkalommal

Egy Electrolux SenseFry® indukciós főzőlap gondoskodik róla, hogy az ételek egyenletesen süljenek át. Válassza ki a kijelzőn, hogy milyen ételt szeretne készíteni, a főzőlap pedig figyel rá, hogy az első perctől az utolsóig egyenletes legyen az edényben a hőmérséklet. Így nem kell többé találgatnia, hogy elég meleg-e a serpenyő vagy az olaj, és nem kell főzés közben folyamatosan feljebb vagy lejjebb vennie a hőfokot. 

Megnézem az SenseFry® főzőlapokat

A főzőlap irányítja az elszívót

A Hob2Hood rendszerű intuitív főzőlapok vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, automatikusan irányítják a Hob2Hood rendszerű páraelszívókat. Amikor bekapcsolja főzőlapot, bekapcsolódik a páraelszívó is. S miközben főz, az elszívás intenzitása a főzőlapon beállított legmagasabb hőfokozathoz igazodik – anélkül, hogy egy ujjal is megérintené a páraelszívót.

Megnézem az indukciós főzőlapokat