.

Ajándék húsdaráló szett az Assistent robotgépekhez

Electrolux Assistent robotgép vásárlása esetén egy húsdaráló szettet adunk Önnek ajándékba. 

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akcióban résztvevő Assistent robotgépek

EKM4000, EKM4100, EKM4610, EKM4620, EKM5540, EKM6100, EKM5570

 • 1
  Az akció időtartama

  2018. október 1. - 2019. január 15.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a robotgép termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2019. január 29-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a Promóciós feltételeknek.

 • 3
  Kiskereskedő partnerünk


  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux Assistent robotgépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnerek

Sokoldalú és erős társ a konyhában

Amikor egy sokoldalú Assistent robotgép dolgozik a keze alá, élmény lesz sütni és főzni a konyhában. Gyerekjáték vele a dagasztás, a habverés, a krémek keverése vagy a tészták összeállítása. Egy Assistent robotgéppel könnyen és gyorsan elkészítheti kedvenc sütemény- vagy kenyértésztáját, a piték töltelékét vagy éppen a kemény tojáshabot a pavlovára. A húsdaráló fejjel pedig még több étel elkészítésében segít Önnek.

Megnézem az Assistent robotgépeket

Ajándék húsdaráló szett

Az Assistent húsdaráló hasznos kiegészítő házi készítésű fasírtgolyók, húspogácsák és kolbász készítéséhez. Egyszerűen és gyorsan felszerelheti, mert néhány mozdulattal rögzítheti az Assistent robotgép elején lévő csatlakozóba. A húsdaráló szetthez két különböző darálótárcsa tartozik, így darabosabbra vagy pépesebbre is darálhatja a húst, attól függően mit akar készíteni belőle.