.

Electrolux álló porszívók ajándék úti vasalóval

Soha nem volt még ennyire kényelmes, egyszerű és gyors a takarítás! Válasszon egy erős és sokoldalú vezeték nélküli Electrolux porszívót, és többé nem lesz fáradság tisztán tartani otthonát! Ha most vásárol Electrolux Pure F9, Pure Q9 vagy Ergorapido® 2in1 porszívót, ajándékba kap egy Electrolux úti vasalót. Így nem csak otthona, de megjelenése is rendezett lesz, bármerre is jár.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akcióban résztvevő álló porszívók

Pure F9

PF91-4IG, PF91-6IBM, PF91-ALRGY

Pure Q9

PQ91-40GG, PQ91-50MB, PQ91-ANIMA

Ergorapido® 2in1

EER77MBM, EER77SSM, EER7ALLRGY, EER7ANIMAL, EER85SSM, EER87MBM

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2020. március 9. - 2020. július 31.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton az álló porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2020. augusztus 15-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 35 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux Pure F9, Pure Q9 és Ergorapido® 2in1 álló porszívót forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnereink

Pure F9: Porszívózás újraértelmezve

A Pure F9 egy vezeték nélküli porszívó, mely egy hagyományos porszívó teljesítményével dolgozik.* Az egyedülállóan erős akkumulátoruknak, a speciális kiegészítőknek és a sokféle beállítási lehetőségnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen lehet vele takarítani az egész lakásban - elég erős és sokoldalú ahhoz, hogy lecserélje rá régi vezetékes porszívóját anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie.

Az akcióban részvevő Pure F9 porszívók:

PF91-4IG, PF91-6IBM, PF91-ALRGY

 

* Akár egy 80 négyzetméteres lakást is feltakarít egyetlen feltöltéssel. Megfelel az EU 666/2013 Eco dizájn szabvány, vezetékes porszívók szőnyegek tisztításakor mért porfelszedési képességére vonatkozó előírásának

Megnézem a Pure F9 porszívókat

Pure Q9: Minden eddiginél kényelmesebb takarítás

A Pure Q9 az eddigi legelegánsabb, legcsendesebb és legegyszerűbben kezelhető vezeték nélküli Electrolux álló porszívó. Tökéletes választás gyors és kényelmes takarításhoz. Egy Pure Q9 porszívó mindig kéznél van, és akár 54 percig bírja egy feltöltéssel. Az 5 lépcsős szűrőrendszere hatékonyan tisztítja meg a beszívott levegőt, ezért porszívózás után nem csak a padló, de otthona levegője is tisztább lesz. A kivehető morzsaporszívóval a konyhapultról és a bútorokról is pillanatok alatt feltakaríthatja a kiszóródott cukrot vagy az elhullott kutyaszőrt.

Az akcióban részvevő PureQ9 porszívók:

PQ91-40GG, PQ91-50MB, PQ91-ANIMA

Megnézem a Pure Q9 porszívókat

Ergorapido® 2in1: sokoldalú kéziporszívó

Egy Ergorapido® 2in1 vezeték nélküli álló porszívó egy feltöltéssel akár 45 percig** is bírja. Így kényelmesen kitakaríthatja otthonát. Az Ergorapido PowerPro modellek (EER85SSM, EER87MBM) takarítás közben nem csak a piszkot szedik össze, de fényesítik is a padlót. Az EER7ANIMAL és EER7ALLRGY modellekhez jár egy mini motoros szívófej, melyet a kivehető morzsaporszívóra lehet csatlakoztatni – így hatékonyan szedheti össze az állatszőrt és az apró porszemcséket a kanapéról vagy az ágyról. A szívófejben az erős fényű LED lámpák mellett van egy öntisztító forgókefe is, mely egy gombnyomással eltávolítja a kefére tekeredett haj- és szőrszálakat.***

Az akcióban résztvevő Ergorapido® 2in1 porszívók: 

EER77MBM, EER77SSM, EER7ALLRGY, EER7ANIMAL, EER85SSM, EER87MBM

 

** minimum fokozaton, kemény padlón, Brush Roll Clean funkció használata nélkül

***Az EER77MBM, EER77SSM, EER7ALLRGY, EER7ANIMAL modellekben

Megnézem a Ergorapido® 2in1 porszívókat

Ajándék úti vasaló

A hordozható úti vasaló bejárja Önnel az egész világot. Működik 120 V-os és 240-V-os hálózaton is, így nyaralás közben vagy az üzleti úton is gyorsan átgőzölheti a bőröndben kissé meggyűrődött ruháit. Kompakt méretének köszönhetően pedig elfér bármelyik bőröndben.