.

 

Ajándék Fressnapf utalvány az AnimalCare porszívókhoz*

Electrolux AnimalCare porszívó* vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek egy Fressnapf vásárlási utalványt.

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeketAz akcióban csak az alábbiakban felsorolt termékek vesznek részt.

*Az akcióban résztvevő AnimalCare porszívók

EPF6ANIMAL, ZPFANIMAL, EUO9ANIMAL, ZUOANIMAL+, EUS8ANIMAL, ZUSANIMA58, EUF8ANIMAL,
EER7ANIMAL, ZB3230P

1
Az akció időtartama

2017. augusztus 21. - október 31.


Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni, ha a vásárlást igazoló számla vagy blokk kiállításának dátuma a fenti időszakra esik, valamint a bizonylaton a porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet nem tudunk elfogadni.

Regisztrálja vásárlását
2
Regisztrálja vásárlását

2017. november 7-ig


Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja. Az adatokat elküldheti e-mail-ben vagy postán is, ha kitölti az üzletben kapott nyomtatott regisztrációs kártyát.

Kiskereskedő partnereink
3
Kiskereskedő partnereink

Keresse viszonteladó partnereinket!


Az akcióban minden Magyarország területén működő, AnimalCare porszívót forgalmazó partnerünk részt vesz.

AnimalCare porszívók gazdiknak

UltraOne porszívó

EUO9ANIMAL
ZUOANIMAL+

Az UltraOne porszívó a legenergiatakarékosabb modellünk. Többféle szívófej is tartozik hozzá, így bármilyen felületről pillanatok alatt szedi fel a szőrt és a piszkot, amit hatékony szűrőrendszerének köszönhetően nem is enged vissza a levegőbe. 

UltraSilencer Zen porszívó
UltraSilencer Zen porszívó

EUS8ANIMAL
ZUSANIMA58

Az UltraSilencer Zen annyira halk, hogy a porszívó hangja Önt és a családját sem fogja zavarni. Házikedvence sem fog riadtan az ágy alá menekülni: akár békésen alhat is, miközben Ön takarít.


UltraFlex porszívó
UltraFlex porszívó

EUF8ANIMAL


Ha könnyen tisztítható porszívóra vágyik, válassza az UltraFlex porzsák nélküli porszívót.
Ergorapido álló porszívó

EER7ANIMAL
ZB3230P

Ha házikedvence nagyon sok szőrt hullat, amit naponta fel kell takarítani, az Ergorapido álló porszívót ajánljuk. Néhány perc alatt végigszaladhat vele a lakáson, ha pedig az AnimalCare szívófejet a kivehető morzsaporszívóra csatlakoztatja, a bútorról is könnyedén összeszedheti a szálakat.

PowerForce porszívó

EPF6ANIMAL
ZPFANIMAL

Az erős és mozgékony PowerForce porszívóval a kárpitról és a bútorról is hatékonyan takaríthatja fel az elhullott szőrszálakat.
Pickle and jam
.

.

Ajándék Fressnapf utalvány az AnimalCare porszívókhoz*


*8 000 Ft értékű utalvány a PowerForce porszívókhoz: EPF6ANIMAL, ZPFANIMAL.

15 000 Ft értékű utalvány az UltraOne, UltraSilencer Zen, UltraFlex és Ergorapido álló porszívókhoz: EUO9ANIMAL, ZUOANIMAL+, EUS8ANIMAL, ZUSANIMA58, EUF8ANIMAL, EER7ANIMAL, ZB3230P.

Számít a véleménye!

Ha a jövőben megosztaná velünk véleményét Electrolux készülékéről, a regisztráció során iratkozzon fel hírlevelünkre! Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez. Ha feliratkozik hírlevelünkre, termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.