.

Ajándék SONY fejhallgató a csendes porszívókhoz

Electrolux csendes porszívó vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek egy vezeték nélküli 
SONY (WH-CH500B) fejhallgatót.
Regisztrálom vásárlásomat 
Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2018. szeptember 20. - 2019. január 15.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2019. január 31-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is. Amennyiben regisztrációja érvényes, 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux csendes porszívót forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnerek

A Pure D9 a valaha volt legjobb Electrolux porszívó

Csendes, alapos és követi minden mozdulatát. Könnyedén irányíthatja, semminek nem megy neki. Még a földön hagyott játékokat is kikerüli. Hatékonyan szedi össze a piszkot a hosszú szálú szőnyegekből és a bútorszövetekből is. Mindössze 69 dB (A) a zajszintje, ezért sem a családját, sem a szomszédokat nem fogja zavarni a porszívó hangja. 

Az akcióban résztvevő Pure D9 porszívók:

PD91-8SSM, PD91-ALRG2, PD91-ANIMA, PD91-GREEN, PD91-4DB, PD91-4MG

Megnézem a PURE D9 porszívókat

Minden tekintetben kiemelkedő

Válasszon Ultra One™ porszívót, ha egy minden tekintetben kiemelkedő teljesítményű modellt keres. Az Ultra One™ porszívó AAAA minősítésű, ami azt jelenti, hogy rendkívül energiatakarékos, és minden felületen (szőnyegen és parkettán) kiemelkedően alaposan takarít. Hatékony szigetelése miatt nem engedi vissza a beszívott port a szobába, ezért a levegő is tiszta lesz otthonában. 66 dB (A) zajszintjével éppen csak annyira hangos, mint egy átlagos beszélgetés.

Az akcióban résztvevő UltraOne porszívók:

EUO93DB, EUO9GREEN

Megnézem az UltraOne porszívókat

UltraSilencer Zen, a legcsendesebb porszívónk

Ha Önnek akkor van ideje takarítani, amikor a többiek éppen pihennek, akkor egy UltraSilencer™ vagy UltraSilencer™ Zen porszívó lesz a jó választás. Ezek a modellek még egy átlagos beszélgetés hangerejénél is csendesebbek. Kifejezetten kellemes a hangjuk, ezért a pici gyerekek és a háziállatok sem ijednek meg tőlük. Az UltraSilencer™ Zen porszívók zajszintje 58 dB (A), az UltraSilencer™ modelleké 61 dB (A).

Az akcióban résztvevő UltraSilencer porszívók: 

EUS85BR, EUS8GREEN, EUS8ALRGY, EUS8ANIMAL, EUS8X2DB, EUS8X2RR

Megnézem az UltraSilencer porszívókat