Air Fryer sütők ráadás kiegészítőkkel az Electrolux webáruházban

Vásároljon a promócióban szereplő Air Fryer sütőt és ajándékba adunk egy 6 darabos Electrolux Air Fryer sütő kiegészítő készletet, hogy még több ínycsiklandó fogást tudjon elkészíteni egészségesen. 
 
Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.
Figyelem! Az ajánlat kizárólag a Promóciós feltételekben meghatározott Air Fryer sütők vásárlása esetén érvényes, valamint csak az Electrolux webáruházban történő vásárlás esetén él.

 

Az akció részletei

 • 1
  Vásároljon az Electrolux webáruházban

  Az akció kizárólag bizonyos*, az Electrolux webáruházban megvásárolt Air Fryer sütőkre vonatkozik. 

  *A promócióban résztvevő Air Fryer sütők:  E6AF1-4ST, EAF3B, EAF5B, EAF7B, EAF7SB

   

 • 2
  Az akció időtartama

  2024. június 01. - július 31.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton az Air Fryer sütő termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 3
  Regisztrálja vásárlását

  2024. augusztus 15-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak. Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

   

Finom és egészséges sült ételek

Készítsen ízletes és ropogós ételeket akár olaj nélkül, vagy csak pár csepp olajjal. A sokoldalú Air Fryer készülékekkel süthet csirkét vagy hasábburgonyát, grillezhet zöldséget, és akár pizzát is készíthet. A készülékben folyamatosan kering a forró levegő, így minden irányból egyenletesen éri az ételeket. Így azok egyenletesen sülnek át, miközben ellenállhatatlanul ropogós kérget kapnak. Készítsen finom fogásokat az egész családnak olajmentesen, egészségesen, bűntudat nélkül.

Az Air Fryer sütők legfontosabb jellemzői

 • Ropogós, finom ételek, akár olaj nélkül

  A készülék forró levegőt keringtetve biztosítja, hogy minden oldalról hő érje a hozzávalókat, így az étel ropogós lesz anélkül is, hogy sok zsíradékot használna. 

 • Előre beállított programok*

  A 8 gyorsprogram segítségével könnyedén készíthet ízletes, egészséges ételeket. Csirkét sütne? Zöldséget grillezne? Vagy süteményt sütne? Csak egy gombnyomás.

  *Csak az E6AF1-4ST, EAF3B, EAF5B, EAF7B, EAF7SB modellekben. 

 • Mosogatógépben tisztítható

  A készülék levehető tartozékai mosogatógépen is tisztíthatók, így kevesebbet kell kézzel mosogatnia, amivel vizet és energiát takarít meg. 

Készítsen egészséges fogásokat egy kis gőzzel

Készítse el kedvenc ételeit a beépített gőz funkcióval*, amely biztosítja az értékes tápanyagok és a nedvesség megőrzését. Csak töltse fel az 1,1 literes víztartályt, hogy a halaktól és a zöldségektől kezdve a tökéletesen főtt gombócokig mindent könnyedén gőzölhessen.

 

*Csak az EAF7SB modellben. 

Receptajánló

Inspiráló receptekkel segítünk Önnek, hogy már a kezdetektől magabiztosan használhassa Air Fryer készülékét. Élvezze a rogogós, finom és egészséges ízeket.

 • Sült édesburgonya

  Készítsen ropogós, sült hasábburgonyát mindössze 1 evőkanál olajjal, alig 15 perc alatt. 

 • Sült csirke

  Omlós húsú, aranybarna sült csirkére vágyik? Készítse el zsíradék nélkül, és élvezze a valódi ízeket. 

 • Grillezett zöldségek

  Hozza ki a legjobbat a zöldségekből. Egy kevés fűszerrel és pár csepp olajjal pillanatok alatt csodás fogást készíthet.