Extra garancia a gázüzemű készülékekre
Extra garancia a gázüzemű készülékekre

+1 év extra garancia az Electrolux gázüzemű készülékekre*

1 év extra garanciát adunk az Electrolux gázüzemű készülékekre a törvényben meghatározott jótállási időn felül. Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 1 éves időtartam végéig terjedő időszak, a kötelező jótállás időtartamának lejártát követően. Az extra garancia online regisztrációhoz kötött.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

A garanciát kizárólag érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket.

 

*Az extra garancia az alábbi esetekben érvényes:

 • a 2021.01.01.-2021.03.07-ig terjedő időszakra, ha az Electrolux szervizpartnere kötötte be a készüléket. A szervizlistát itt tekintheti meg.
 • 2021.03.08.-tól, ha a készülék beüzemeléséhez az Electrolux installációs szolgáltatását veszi igénybe.

Az ajánlat részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2021. január 1-től visszavonásig

   

  A garanciát csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot és a beüzemelésről szóló igazolást. A bizonylaton szerepelnie kell a gázsütő, a gáztűzhely vagy a gázfőzőlap termékkódjának, illetve vételárának is.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

   

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot!

  Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát és a szakszerű beüzemelésről kapott igazolást. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételeknek.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux gáztűzhelyet, gázfőzőlapot és gázsütőt forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

Gyors hőfokszabályozás, könnyű tisztítás

Az Electrolux gázfőzőlapokon kényelmesen és gyorsan készíthet el bármilyen fogást. A gázfőzőlapon pontosan szabályozhatja a láng erősségét, így minden ételt a megfelelő hőfokon készíthet el. A kerámia felületű gáz főzőlapokat ráadásul tisztán tartani is egyszerű. Ha valami kifröccsen főzés közben, egyszerűen le lehet törölni anélkül, hogy megkarcolná a felületet vagy foltot hagyna rajta.

Stabil hőmérséklet, nagyszerű ételek

Egy Electrolux gáztűzhely stabilan tartja a beállított hőfokozatot így hamarabb elkészülnek rajta az ételek. Használja az időzítőt, a tűzhely jelezni fogja Önnek, ha lejárt a beállított idő. Így nem kell minden pillanatban a tűzhely mellett állnia. Ha PlusSteam (extra gőz) funkciós kombinált tűzhelyet választ, finomabb lesz a sütőben minden fogás. A PlusSteam (extra gőz) programon a húsok, a zöldségek és a sütik is sokkal finomabbak lesznek. A PlusSteam program elején egy kis gőz is éri az ételeket, így azok nem száradnak ki sütés közben. Ezért szaftosabb, zamatosabb és egészségesebb lesz minden falat.