Termékjellemzők

Csodálatos ízű ételeket készíthet el könnyedén az Explore 6 turmixgéppel, kihasználva aTilt Technology™ lehetőségeit. A nagyteljesítményű motor 5 fokban döntött kehelyben hajtja meg a hat pengét, hogy javítsa az aprítást, turmixolást és ezáltal konzisztens eredményt érjen el minden egyes receptnél.

Előnyök

Electrolux - Turmixgépek - E6TB1-4GB

Jobb aprítás, turmixolás a Tilt Technology™segítségével

Az innovatív Tilt Technology™ lehetővé teszi, hogy mindig konzisztens ételkeveréket kapjon. A kehely 5 fokban döntött, ami javítja a keringést és egyenletes, konzisztens ételkeveréket eredményez kedvenc ételeinek.

Electrolux - Turmixgépek - E6TB1-4GB

Jégaprítás könnyedén

Készítsen zúzott jeget speciális Ice Crush funkciónkkal! A hat ellenálló penge nagyon gyorsan aprítja fel a jégdarabokat, nagyban megkönnyítve az otthoni italkészítést.

Electrolux - Turmixgépek - E6TB1-4GB

Öt sebesség illetve pulzus funkció a teljes kontrollhoz.

Kísérletezzen a konyhában és élvezze a turmixgépünkkel készített egyenletesen konzisztens ételeket! Öt különböző sebességből választhat a finom smoothiek, mártogatós szószok (dipek) vagy pürék könnyed elkészítéséhez. A pulzus funkcióval teljesítmény-fokozást alkalmazhat.

Electrolux - Turmixgépek - E6TB1-4GB

Mosogatógépben mosható kehely és pengék

A turmixgéphez tartozó kehely és pengék mosogatógépben moshatóak, ennek köszönhetően a finom smoothie vagy a frissítő sorbet elkészítése után könnyedén elvégezhető a turmixgép tisztítása.

Electrolux - Turmixgépek - E6TB1-4GB

BPA-mentes műanyag

Turmixgépünk műanyag elemei BPA-mentesek, így Ön biztos lehet abban, hogy ételei nem érintkeznek műanyagszármazékokkal és vegyi anyagokkal. Gondoskodjon egészségéről, minden egyes smoothieval!

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja készülékét!

Miért érdemes regisztrálni?

• letöltheti a készülékéhez tartozó dokumentációt
• egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket termékéhez
• első kézből értesülhet akciós ajánlatainkról
• hasznos tippekkel, ötletekkel segítünk, hogy a legtöbbet hozhassa ki készülékéből

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.

 

Regisztrálom készülékemet