ENS8TE19S

TwinTech 600 Beépíthető alulfagyasztós kombi hűtő, 188.4 cm

Termékjellemzők
Raktáron
399 990 Ft
hidden
ÁFA-val együtt
Kosárba
Az ár tartalmazza:
 • Vásároljon konyhai készüléket min. 500.000 Ft összértékben, regisztrálja vásárlását a ráadás Air Fryerért 2024. augusztus 15-ig az alábbi oldalon.

  Bővebben
 • A törvényben meghatározott jótállási időn felül extra garanciát adunk a kompresszorra. Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 10 éves időtartam végéig terjedő időszak.

  Bővebben
MárkanévElectrolux
ModellnévENS8TE19S
Színfehér
Vezérlő egység helyetetején
Kezelőpanel típusaérintőkapcsoló
0C zóna űrtartalma (l)0
VentilátorVan
Gyorsfagyasztásigen, auto visszaállítással
Termékjellemzők
A 600-as TwinTech® No Frost hűtőszekrény 60%-kal lédúsabban tartja az ételeket, mint egy párologtatóval felszerelt hűtőszekrény. Kettős hűtőrendszere fenntartja az ideális páratartalmat, és megakadályozza az élelmiszerek kiszáradását. Ezen felül biztosítja, hogy soha ne kelljen leolvasztania a fagyasztót.*
Electrolux - - ENS8TE19S
A No Frost funkciós TwinTech® technológia hatékonyan megelőzi a kiszáradást

A TwinTech® No Frost intelligens dupla hűtőrendszer zárolja a nedvességtartalmat. A hagyományos megoldásokkal szemben a No Frost elkülönítve hűt és fagyaszt. A fagyasztó nem jegesedik. A TwinTech® No Frost optimális páratartalmat biztosít, így 60%-kal kevesebb az élelmiszer tömegvesztés.

Tökéletes tárolási rugalmasság – MultiSpace

A MultiSpace hűtők magasabbak az átlagosnál, ezért több élelmiszer tárolását teszik lehetővé. Térmegoldásaik segítségével belső elosztásuk változatos módon, az igényeknek megfelelően alakítható, így sokkal rugalmasabb és rendezettebb környezetet teremtenek az ön számára.

Electrolux - - ENS8TE19S
Tárolás igény szerint – CustomFlex®

A CustomFlex® rendszer lehetővé teszi a hűtőtér egyéni elrendezését. Az ajtóbelső rekeszei mozgathatók és eltérő méretűek, így egyéni igény szerint alakítható ki a tárolótér. Sőt, mivel a rekeszek ki is vehetők, még egyszerűbben hozzáférhetők.

Electrolux - - ENS8TE19S
Egyenletes hűtés – DynamicAir

A DynamicAir állandó értéken tartja a hőmérsékletet és védelmet nyújt az élelmiszerek kiszáradása ellen.

Electrolux - - ENS8TE19S
10 év garancia a kompresszorra

A garancia fedezi a kiszállás, szállítás, gázeltávolítás és újratöltés, illetve az általános karbantartás során felmerülő költségeket. Regisztrációhoz kötött. (https://www.electrolux.hu/lokalis/promociok/5-es-10-ev-garancia-hutok-fagyasztok-kompresszorara/)

woman on couch with mobile phone
Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

 • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
 • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
 • Különleges ajánlatok és kedvezmények