Terméktámogatás

Mosogatógépek

Napjaink valószínűleg leghatékonyabb mosogatógépei, melyek egyetlen mosogatás alkalmával 10-12 liter vizet fogyasztanak – ez 35-40% csökkenést jelent az utóbbi 10 évben. Egy átlagos háztartásban a mosogatógép akár 80%-kal is csökkentheti a vízfogyasztást a kézi mosogatáshoz képest.

Só használata
A sóadagolást a helyi vízkeménységnek megfelelően kell beállítani. Miért fontos ez? Azért, mert a mosogatógép az edény tökéletes tisztításához állandó vízkeménységet igényel.

Automatikus program
Önnek nem kell eldöntenie, hogy melyik program alkalmas melyik edényhez – hagyja, hadd döntsön a mosogatógép Ön helyett. A mosogatógép a berakott edények szennyezettségének megfelelően módosítja a mosogatási időt, a hőmérsékletet, továbbá a víz- és energiafogyasztást, biztosítva az edények leghatékonyabb elmosását. A 45-től 70°C-ig váltakozó hőmérséklet alkalmassá teszi a gépet mind üvegedények, mind pedig serpenyők elmosására.

Fuzzy Logic
A Fuzzy Logic elektronika használatának köszönhetően a mosogatógép képes meghatározni a berakott edény mennyiséget. Ezután automatikusan ehhez igazítja a mosogatás időtartamát és a felhasznált víz mennyiségét, kiküszöbölve a kelleténél több víz felhasználását. Biztos lehet benne, hogy a mosogatógép minden esetben alkalmazkodik a feladathoz, akár teljesen vagy csak félig van megrakva.

Két mosogatás között kapcsolja ki a mosogatógépet! A készenléti állapotban hagyott mosogatógép szükségtelenül fogyasztja az energiát.

Mosogatógépek megtekintése

 
Küldés e-mailben

További e-mail címek hozzáadása

E-mail megtekintése Szia! Azt hiszem, ez érdekelni fog!

Bezárás