Termékek

Hűtés

Hűtés

Igazán finom ételeket, friss alapanyagokból lehet készíteni. FreshPlus rendszerű kombi hűtőszekrényeikben akár 7 nappal tovább maradnak frissek az élelmiszerek. Böngéssze végig kínálatunkat! Szabadonálló és beépíthető, különböző méretű és többféle speciális funkcióval rendelkező, energiatakarékos modelljeink között megtalálja azt a hűtőt vagy fagyasztót, mely hosszú évekig hasznos segítőtársa lesz a konyhában.

Sütés-főzés

Sütés-főzés

A konyha az otthon szíve, sokszor a társasági élet középpontja. Ezért konyhagépeinket úgy terveztük meg, hogy minden alkalommal örömmel kapcsolja be őket, és jól eső érzéssel nézzen végig rajtuk. Készülékeink a modern stílust a legfejlettebb technológiával ötvözik.

Mosogatás

Mosogatás

Főzés és evés után kényeztesse magát egy kis pihenéssel. Pakoljon be mindent egy Electrolux RealLife mosogatógépbe. A legzsírosabb edényektől a törékeny üvegpoharakig. A RealLife mosogatógépek kíméletesen és hatékonyan mosnak tisztára minden töltetet.

Mosás-szárítás és vasalás

Mosás-szárítás és vasalás

Szeretné, hogy ruhái sokáig úgy nézzenek ki, mintha újak lennének? Bízza holmijait ruhabarát mosó- és szárítógépeinkre. Különböző töltőtömegű, és változatos programokkal ellátott készülékeink a fejlett technológia megoldásoknak köszönhetően gondoskodnak ruháiról. Ráadásul minimális az energia- és vízfogyasztásuk.

Padlóápolás

Padlóápolás

Kutyája vagy macskája van? Diák? Vagy imádja az autóját? Lakásban él vagy épp egy nagy házban? A parkettát kedveli vagy inkább a szőnyeget? Önre gondoltunk, amikor új porszívóját terveztük. Több, mint 90 éves tapasztalatunkat és számos forradalmi újításunkat építetjük bele porszívóinkba, hogy megtalálja azt, amelyik legjobban megfelel Önnek.

Háztartási kisgépek

Háztartási kisgépek

Napsütéses reggel. Péntek. Egy csésze tökéletes kávé. Egy ölelés. Egy váratlan mosoly. Éppen eléri a metrót, mielőtt bezáródik az ajtó. Vagy együtt főz valakivel, akit igazán szeret. Ezek az apró örömök az életben. Kisgépeink napról-napra segítenek megélni a szép pillanatokat.