Fedezze fel

Szárítógépek

Biztonságosan száríthat minden ruhát

Minden ruhája, még a legfinomabb szövetből készült sérülékeny anyagú holmik is lehetnek páratlanul puhák. Az Electrolux DelicateCare rendszer a ruhák anyagához igazítja a szárítóprogramot, így egyedülállóan kíméletesen szárítja meg őket  még a gyapjú és selyem ruhákat is. A rendszer optimalizálja a dob forgási sebességét és a forgás irányát. Ráadásul a ruhák nem gyűrődnek, mert a dob forgási iránya bizonyos időközönként változik.

Tartsa formában

A Woolmark Blue minősítés igazolja, hogy egy DelicateCare szárítógépben biztonságosan száríthatja azokat a finom anyagokból készült ruhákat is, melyeket a címke szerint csak kézzel szabad mosni. A szabadalmaztatott gyapjú program úgy szabályozza a dobmozgást, hogy óvja a ruhákat a sérüléstől. A kíméletes szárítás miatt a ruhák még annyira sem mennek össze, mint amikor fektetve, a szobában szárítja őket. Így újra és újra ugyanazzal a jó érzéssel bújhat bele a szárítógépben szárított kedvenc pulóverébe.

Felejtse el a gyűrött ruhákat

Amikor friss, jó illatú ruhára van szüksége, és már vasalni sincs ideje, a DelicateCare Steam System szárítógépek segítenek Önnek. Mindössze 15 perc alatt új életet lehelnek ruhájába, és lehet, hogy még vasalnia sem kell. A gőz finoman kisimítja a szövetszálakat, és eltávolítja a kellemetlen szagokat. Amikor felveszi, olyan érzése lesz, mintha frissen lenne mosva.

DelicateCare szárítógép

A legmegfelelőbb gondoskodás érdekében a DelicateCare minden textilfajtához egyedi ciklussal rendelkezik, még a kényes selymekhez is.

Electrolux DelicateCare szárítógép

Őrizze meg ruhái selymességét

Most már kedvenc selyem ruháit is nyugodtan rábízhatja szárítógépére. A DelicateCare szárítógépek selyem programja ugyanolyan kíméletesen szárítja meg ruháit, mintha fektetve szárítaná őket. Az új rendszer a töltethez igazítja a szárító programot. Beállítja a megfelelő hőmérsékletet és szabályozza a dob mozgását  így rendkívül kíméletesen szárít meg minden ruhát. A rövid videóban megmutatjuk, mi történik a ruhával a szárítógépben, és hogyan vigyáznak a DelicateCare szárítógépek a sérülékeny anyagokból készült holmikra.

Gondoskodjon outdoor ruháiról

Az outdoor ruhák elveszíthetik speciális tulajdonságaikat, amikor piszkosak lesznek. Mosás után a lélegző anyagok ismét hatékonyan védenek, a megfelelő szárítással pedig ruhái vízlepergető képességét is visszaállíthatja. Válassza az outdoor programot, amikor technikai ruháit mossa vagy szárítja, így a legzordabb időjárási viszonyok között is hatékonyan védik Önt. 

Tökéletes szárítás minden esetben

A DelicateCare szárítógépekben minden program rendkívül kíméletes és energiatakarékos. Az OptiSense rendszer automatikusan a töltethez igazítja a program hosszát és a hőfokot. Amint a ruhák megszáradnak, a gép leáll, ezért nem lesznek túlszárítva. Ez nemcsak ruhatárának, de a környezetnek is jót tesz.

Életre szóló teljesítmény

Az Electrolux szárítógépek inverter motorjára 10 év garanciát vállalunk, mert biztosak vagyunk abban, hogy hosszú ideig jól működnek. A hagyományos motorokkal ellentétben az inverter motorban nincs szénkefe, azaz nincs súrlódás. Ezért az inverter motor hosszú ideig és maximális teljesítménnyel működik. A szárítógépekben az EcoFlow szűrő megfogja a legfinomabb szövetszálakat is. Ezért a levegő akadálytalanul áramlik a ruhák körül, ami szintén hozzájárul az alacsony energiafogyasztáshoz és a hatékony szárításhoz.

Homokóra

Kíméletes szárítás, nagyon gyorsan

A szabadidő maradjon is szabad. A DelicateCare Time funkcióval akár 40%-kal csökkentheti a program hosszát. A ruhák mégis ellenállhatatlanul puhák lesznek, így bármennyire is siet, a megjelenésén ez nem látszik majd. Ráadásul abban is biztos lehet, hogy mire Ön elkészül, ruhái is megszáradnak.

Az UltraCare mosógép és a DelicateCare szárítógép

Finom ruhái jó kezekben vannak

A DelicateCare szárítógéppel tökéletes párosítást alkot a SteamSystem mosógép: egyformán kíméletesen bánnak a holmikkal, így kedvenc ruhái simogatóan puhák maradnak. A SteamSystem mosógép DirectSpray rendszere közvetlenül a szennyes közepébe permetezi a vizet, a speciális dob pedig megóvja a ruhákat a bolyhosodástól. Az OptiSense rendszer automatikusan a töltethez igazítja a mosóprogramot, így a ruhák biztosan nem lesznek túlmosva.

Egy halom frissen szárított ruha