Fedezze fel

Mosógépek

Ha szereti, bízza a mosógépre

A SteamSystem mosógépben kedvenc ruhái simogatóan puhák maradnak. A DirectSpray rendszer közvetlenül a szennyes közepébe permetezi a vizet, a speciális dob pedig megóvja a ruhákat a bolyhosodástól. Az OptiSense rendszer automatikusan a töltethez igazítja a mosóprogramot, így a ruhák biztosan nem lesznek túlmosva.

30 perc wellness a ruháknak

Kényeztesse kedvenc ruháit wellness programon. A gőz 30 perc alatt finoman átjárja a szövetszálakat, kisimítja a gyűrődéseket és felfrissíti az anyagot. Ezzel jelentősen csökkentheti a vasalásra fordított időt is. A gőzprogramokkal két mosás között is felfrissítheti kedvenc felsőjét, elegáns ruháját vagy kényelmes pulóverét.

A Woolmark Apparel Care Green címkével ellátott készülékek a csak kézzel mosható gyapjú holmikról is megbízhatóan gondoskodnak.

Cathryn Lee

Woolmark Company

Tartsa formában

Tartsa formában kedvenc pulóverét egy gőzprogramos mosógép Woolmark tanúsítvánnyal rendelkező gyapjú programjával. A Woolmark Green minősítést azok a mosógépek kapják, melyekben biztonságosan lehet mosni azokat a ruhadarabokat is, melyek a címke szerint csak kézzel moshatók, és energiahatékonyság tekintetében is piacvezetők. Így kedvenc pulóvere és gyapjú holmijai megőrzik eredeti formájukat és puhaságukat, mosásról mosásra.

Akár 8 kg kapacitás

A+++ energiaosztály

AutoSense érzékelőjével a ciklust a töltet méretéhez igazítja

Késleltetett indítás, így a mosást saját napirendjéhez igazíthatja

Szövetbarát dob, amely megóvja a legfinomabb anyagból készült ruhákat is

Inverter motor, amelyre 10 év garanciát vállalunk

A ruhák simogatóan puhák lesznek

Kíméletesen mossa tisztára gyapjú- és selyem ruháit is

Az OptiSense rendszer gondoskodik arról, hogy a ruhák ne legyenek túlmosva

A gőzprogramok felfrissítik ruháit két mosás között

A ruhák nem lesznek többé túlmosva

Ruhái sokáig úgy néznek majd ki, mintha újak lennének, ha az Electrolux mosógépek OptiSense rendszerére bízza őket. A rendszer a töltethez igazítja a program hosszát, az energia- és vízfelhasználást, így a lehető legjobban gondoskodik ruháiról. Ugyanakkor rendkívül környezetbarát is, mert csak annyi vizet és energiát használ a mosáshoz, amennyire feltétlenül szükség van. Mosógépe odafigyel ruháira és a villanyszámlára is.

Egy halom ing a szennyeskosárban

Akár 8 kg ruháról is gondoskodik

Az Electrolux mosógépekben minden eddiginél egyszerűbben moshat ki nagyobb mennyiségű szennyest. Az extra nagy dobban sok hely van, így kényelmesen elfér benne az egész család mosnivalója. A készülékek kíméletesen mosnak tisztára minden ruhát. Nem fognak bolyhosodni, nem húzódnak ki a finom szövetszálak, és nem nyúlnak ki a ruhák mosás közben. Mindegy, hogy 1 kg vagy 8 kg ruhát pakolt be a gépbe, a szövetbarát dobban biztonságban vannak holmijai.

Megbízható és hatékony

Annyira bízunk az Electrolux mosógépek inverter motorjában, hogy 10 év garanciát vállalunk rájuk. Úgy terveztük meg őket, hogy hosszú távon is hatékonyan működjenek, ugyanakkor képesek legyenek kíméletes programok futtatására. Sokkal csendesebbek, és 50%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos motorok. Így teljes lelki nyugalommal moshatja ki kedvenc darabjait is.

Mikorra legyen kész?

A mosógép teljes mértékben alkalmazkodik időbeosztásához. A TimeManager® funkcióval beállíthatja, mennyi ideig tartson a mosás. Lerövidítheti a mosóprogramot, ruhái mégis makulátlanul tiszták lesznek. Így a gép pont akkor jár majd le, amikor Ön ki tudja pakolni a tiszta ruhákat. A késleltetett indítás funkcióval akár 20 órával is eltolhatja a program indítását.

Mosás és szárítás

Az UltraCare Eco mosógép a DelicateCare szárítógép mellett

Kettős gondoskodás

A SteamSystem mosógéppel tökéletes párosítást alkot a DelicateCare szárítógép: egyformán kíméletesen bánnak a holmikkal, így kedvenc ruhái simogatóan puhák maradnak. Az Electrolux DelicateCare rendszer a ruhák anyagához igazítja a szárítóprogramot, így egyedülállóan kíméletesen szárítja meg őket- még a gyapjú és selyem ruhákat is. A rendszer optimalizálja a dob forgási sebességét, és a forgás irányát. Ráadásul a ruhák nem gyűrődnek, mert a dob forgási iránya bizonyos időközönként változik.

Frissen megszáradt, ropogós ingek