Fedezze fel

Classic porszívók

Az Electrolux csendes PowerForce porszívója

PowerForce™ porszívó

Életterünk apró berendezési tárgyai melegséget és otthonosságot biztosítanak, de a takarítást megnehezítik. Éppen ezért a PowerForce™ modellt mozgékony bolygókerekekkel szereltük fel, így bármilyen típusú padlófelületet könnyedén tisztán tarthat. A készülékhez keménypadló- és turbo szívófej is tartozik.

A SilentPerformer Cyclonic porszívó

SilentPerformer™ Cyclonic porszívó

Zaj nélkül és maximális alapossággal gondoskodhat otthonáról az Electrolux SilentPerformer™ Cyclonic porszívóval. A készülék nemcsak nagy teljesítményű, de extra védelmet is nyújt az allergiával szemben. Higiéniai, illetve allegénszűrőjének köszönhetően a SilentPerformer™ Cyclonic tökéletesen képes elbánni a levegőben található allergénekkel és egyéb szennyeződésekkel. Így Ön akkor is jól érezheti magát, ha érzékenyebb a környezeti körülményekre.

A SilentPerformer porszívó használat közben
A SilentPerformer porszívó

Rapido™ morzsaporszívó

A Rapido™ morzsaporszívó tudja a dolgát. És igazán szép, így nyugodtan elől maradhat a konyhában, hogy mindig kéznél legyen. A nagy szívóerő titka a nagy teljesítmény mellett az intelligens tervezésben rejlik. Az aerodinamikailag megtervezett légcsatorna gondoskodik a páratlan teljesítményről. Az új Rapido modell ráadásul ott is helytáll, ahol más porszívók feladják - váltakozó száraz és nedves környezetben. Akármi is ömlött ki, liszt vagy víz, könnyedén elbánik vele, így ideális segítője lesz a sürgős vészhelyzetekben.