.

Exkluzív szakácskönyv a gőzsütőkhöz

Új gőzsütőjéhez egy exkluzív szakácskönyvet adunk ajándékba.
Regisztrálom vásárlásomat
Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós- és adatkezelési szabályzatot.

Az akcióban résztvevő gőzsütők

EOB9956VAX, EOB9956XAX, EOB8857AAX, EOB8857AOX, EOB8851AAX, EOB8851AOX, EOC6631AOX, EVY0841VAX

Az akció részletei

Vásároljon Electrolux gőzsütőt 2016. január 11. és 2017. december 31. között, regisztrálja vásárlását 2018. január 7-éig és mi megajándékozzuk Önt egy exkluzív szakácskönyvvel. 
Így az első pillanattól kezdve fantasztikusan finom ételeket készíthet új sütőjében. A promóció részleteit megtalálja a Promóciós- és adatkezelési szabályzatban.
A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet nem tudunk elfogadni.

Regisztrálja vásárlását!

Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot hogy elküldhessük Önnek szakácskönyvét. Adja meg nevét, és postacímét, ahová kézbesíthetjük ajándékát. Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és 15 munkanapon belül megérkezik exkluzív szakácskönyve. Az adatokat elküldheti e-mail-ben, vagy postán is, ha a regisztrációs kártyát elkéri az üzletben, a pénztárnál. Az e-mail címet és a postacímet is megtalálja a kártyán. A regisztráció során feliratkozhat hírlevelünkre is, így első kézből értesülhet legújabb akcióinkról, termékeinkről, és részt vehet nyereményjátékainkon is, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.

Ellenállhatatlanul finom ételek
az Electrolux sütőkből

Akár szendvedéllyel főz, akár kötelességből, az Electrolux gőzsütők egészen új lehetőségeket nyitnak meg Ön előtt. Izgalmasabb, teltebb és gazdagabb lesz az ételek íze, és csodálatosan omlós, szaftos vagy éppen ropogós lesz az állaga. Mert a gőz és a forró levegő együtt a legjobbat hozzák ki az alapanyagokból. Nem véletlenül használják ezt a megoldást évtizedek óta, a világ legjobb éttermeiben.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és máris érkeznek postaládájába a legújabb és legfinomabb hírek, receptek, ötletek. Kíváncsi rá, hogyan készíthet minden nap ellenállhatatlanul finom fogásokat? A gasztronómiai ötletek mellett termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.