.

 

Turmix füzet és mérőpohár az ESB 2500 Electrolux sportmixerhez

Electrolux sportmixer vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek egy exkluzív turmix recepteket tartalmazó füzetet és egy mérőpoharat. 

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós- és adatkezelési szabályzatot.

Az akció részletei

1
Az akció időtartama

2017. február 27. - május 10.

Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni, ha a vásárlást igazoló számla vagy blokk kiállításának dátuma a fenti időszakra esik, valamint a bizonylaton a sportmixer (ESB 2500) termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során 
előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet nem tudunk elfogadni.

Regisztrálja vásárlását
2
Regisztrálja vásárlását

2017. május 17-ig

Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja. Az adatokat elküldheti e-mail-ben vagy postán is, ha kitölti az üzletben kapott nyomtatott regisztrációs kártyát.

3
Kiskereskedő partnereink

Keresse viszonteladó partnereinket!

Az akcióban minden Magyarország területén működő, sportmixert (ESB 2500) forgalmazó partnerünk részt vesz.

Turmixolja össze, és vigye magával! 

Soha nem volt még ilyen egyszerű sportoláshoz magával vinni egy friss, vitamindús gyümölcsturmixot. Csak dobja bele az Electrolux sportmixer (ESB 2500) palack formájú tetejébe a hozzávalókat, majd egy gombnyomás, és már kész is a frissítő vitaminbomba, amit azonnal vihet is magával. A sportmixer 2 BPA-mentes palackja nem szívja magába a szagokat és ízeket, a kemény műanyag pedig szinte törhetetlen.

  

Ajándék turmix gyűjtemény és mérőpohár

A turmix gyűjteményben 34 finomabbnál finomabb gyümölcs- és zöldségturmix receptjeit találja meg. A turmix füzet sportoláshoz és méregtelenítéshez ajánlott recepteket is tartalmaz, melyeket gyorsan és egyszerűen elkészíthet a sportmixerben. De ha nehezen indul a reggel, akkor válasszon egyet az energizáló turmixok közül!

A mérőpohár segít Önnek a hozzávalók pontos adagolásában.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és máris érkeznek postaládájába a legújabb és legfinomabb hírek, receptek, ötletek. Kíváncsi rá, hogyan készíthet minden nap ellenállhatatlanul finom fogásokat? A gasztronómiai ötletek mellett termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.