Fedezze fel

FreshPlus kombi hűtők

A TwinTech® hűtőszekrényben és a versenytárs hűtőszekrényében tárolt saláta összehasonlítása

Tovább marad friss

A FreshPlus hűtőkben külön hűtőrendszere van a hűtőnek és a fagyasztónak. Ezért nem a fagyasztó hideg, száraz levegője hűti a hűtőteret, mint a hagyományos NoFrost hűtőknél. Ez az ún. TwinTech hűtőrendszer optimális klímát tart fenn a hűtőben (magas páratartalmú), így az ételek sokáig megőrzik frissességüket (nem száradnak ki), és a fagyasztóban sem rakódik le a jég. Például az alma és a mángold akár 5, a kivi és az eper pedig akár 3 nappal tovább friss marad, mint egy No Frost hűtőben.

 

A pakolás szabadsága

Ki akar azon gondolkodni, mit hová kellene rakni a hűtőben? Senki. De az élelmiszereknek mégiscsak fontos, hogy hová kerülnek. A hűtőtér felső részén ugyanis melegebb a levegő, mint az alsó polcoknál, illetve a fiókokban. A húsokat, halakat és a gyorsabban romló zöldségeket, gyümölcsöket érdemes itt tartani. A MultiFlow rendszerű FreshPlus hűtőszekrényekben egyenletesen áramlik a hűs levegő, ezért a hűtőtér minden pontján egyenletes a hőmérséklet.

Egy friss lazacszelet főzés előtt és után
TwinTech®

A FreshPlus kombi hűtőszekrényekben hosszabb ideig maradnak frissek az élelmiszerek.

Electrolux FreshPlus hűtőszekrény

Frissentartó fiók húsoknak, halaknak

Friss, zamatos hal. De nem a tengerből, hanem a hűtőből. A FreshPlus hűtőkben van egy frissentartó fiók, melyben 15%-kal alacsonyabb a hőmérséklet, mint a hűtőtérben. Ezért ebben a fiókban a halak és a húsok akár 2x hosszabb ideig is megőrzik frissességüket.

Pakolja át az ajtózsebeket

A CustomFlex rendszert azért alakítottuk ki, hogy még inkább testre szabhassa hűtőszekrénye pakolóterét. A különféle méretű és formájú ajtózsebeket úgy pakolhatja át az ajtóban, ahogy Önnek a legkényelmesebb. A kisebb vagy nagyobb tárolórekeszeket egyszerűen átrakhatja egy másik sínre, akár feljebb, akár lejjebb lesz éppen jó helyen  mert azt, hogy mikor hol van jó helyen, azt mindig a bepakolt ételek határozzák meg. Tarthat bennük friss fűszernövényeket, diót vagy akár gyümölcsöt. Döntse el Ön!

Egy tányér friss saláta az Electrolux TwinTech hűtő-fagyasztóból

Minden ízében friss saláta

A saláta kétségkívül csak frissen finom.  Tartsa a többi alapanyaggal együtt a nagy CrispFresh fiókban, ahol akár nagyobb mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt is tárolhat. A görgős fiókot könnyedén kihúzhatja  akkor is, amikor tele van.