Az igazán jó íz titka

Gondolja újra kedvenc ételeit

és legyen még finomabb minden

Ahhoz, hogy egy étel felejthetetlenül finom legyen, jó minőségű, friss alapanyagokra, az étel elkészítéséhez pedig megfelelő eszközökre van szükség. Minden Electrolux készülékben van olyan funkció, melyet sokáig csak a professzionális gépekben használtunk. Mostantól úgy süthet és főzhet otthon, saját konyhájában, mint a legjobb séfek az éttermekben. Megmutatjuk, mitől lesz a jó étel nagyszerű, az átlagos pedig igazán emlékezetes.

Készítse el a lehetetlent

Naponta egy alma

Több mint 7500 különböző formájú, színű, méretű és ízű almafajta létezik. Salátának legmegfelelőbbek a kemény húsú, savanykás ízű almák, míg almaszósznak a lágy, lédús, rövid idő alatt megpárolható almák alkalmasak. Ínycsiklandó almás pitéhez édes, félkemény alma illik, amely sütéshez tökéletes. Használjon gőzsütőt, hogy biztosítsa az ízletes kérget és az omlós belsőt.

gőzsütőben készült

Az éppen megfelelő gőzmennyiséget egy gomb megnyomásával adagolva, elkészült süteményeit mintha frissen egy látványpékségből hozta volna.

Adjon hozzá egy kis gőzt

A gőz erejének köszönhetően a sütés tényleg csak egyszerű ujjgyakorlat. A professzionális pékségek is gőzt használnak elképesztő alkotásaikhoz, és ezt most Ön is megteheti. Gőz adagolása az első 15 percben elősegíti a tészta felemelkedését, hogy belsejét lágyan és puhán őrizze meg. A normál száraz hő étvágygerjesztő színt és ropogós külsőt ad hozzá.

Friss, fűszeres lazacfilé

Fenséges lazac

Megvan a titka annak, hogyan készíthet tökéletes, ropogós bőrű lazacot. És természetesen a hal frissességét is érezni szeretné. Persze az is fontos, hogy a filé külső rétege is finom legyen. Az állag és ízek ilyen szintű összhangja elegendő ahhoz, hogy mindenki másodszor is kérjen  még akkor is, ha azután nem marad hely a desszertnek. Ez a titok pedig a hő vezérlése az indukciós főzőlap segítségével.

Az Electrolux Infinite Combi indukciós tűzhely
Indukciós főzőlapon készült

Az érzékeny indukciós hőmérséklet-szabályozóval egy pillanat alatt átválthat sütésről párolásra.

Indukciós főzőlapon sülő ízletes lazacszeletek

Gyors és pontos: indukciós főzőlapok

Az indukciós technológia használatával, mely jóval hatékonyabb, mint a hagyományos főzőlap, bármilyen főzőedényt nagyon könnyen felhevíthet. Így a lazac pillanatok alatt ropogósra sül. Erre a technológiára a hihetetlenül gyors reakcióidő jellemző. Pontosan szabályozhatja a hőmérsékletet, és a többi funkció használata is kényelmes. Így a filé tökéletesen omlós és ínycsiklandozó marad.

Egy adag finoman pirított tonhal
Az Infinite™ Combi indukciós tűzhely

Ez a tűzhely lehetővé teszi, hogy főzési ötleteit bármilyen méretű fazékban vagy serpenyőben megvalósíthassa.

Az Infinite Combi indukciós tűzhely

Teljes kreatív szabadság

Valósítsa meg kreatív álmait a konyhaművészetben az Infinite™ Combi indukciós tűzhely segítségével. A FreeZone főzőfelület lehetővé teszi, hogy tetszése szerint bármilyen méretű serpenyőt elhelyezzen rajta. Akár tonhalat pirít egy serpenyőben, akár lazacot párol egy hatalmas halüstben, a legjobb eredmény elérése érdekében a hő alkalmazkodik edényei méretéhez.

Ropogós sült csirke

Electrolux gőzsütőben sült csirke

A legfinomabb sült csirke

Megmutatjuk, hogyan lehet igazán jó csirkét sütni. Olyat, amiből mindenki repetázni akar. Mert minden egyes falat ellenállhatatlanul szaftos a csirke ropogós bőre alatt. Bármelyik részébe is harap bele, csak a telt, gazdag ízeket érzi. Mi a titka? A gőz. A kombinált gőzprogramokon készült ételek egészségesebbek, finomabbak és gusztábbak.

Egy szaftos, gőzben sült csirkedarab
Egy Electrolux gőzsütő
Fantasztikus ízek a gőzsütőből

Süssön gőzprogramon! A húsok omlósabbak, a kenyér puhább, a hal pedig zamatosabb lesz.

Gőzsütőben tökéletesen ropogósra sült csirke

Miért jó a gőz?

Az Electrolux kombi gőzsütőkben a forró levegő mellett gőz is kerül a sütőtérbe, s ettől az ételek íze és állaga is sokkal jobb lesz, mintha hagyományos módon sülnének. A gőzben nem szárad ki a csirke, miközben a forró levegő ropogósra süti a bőrét. A gőzpárás sütőben nem sülnek ki az ételekből a tápanyagok és a vitaminok, ezért sokkal gazdagabb, teltebb lesz az ízük. Egy jó sütővel nem nehéz igazán finomat sütni.

Édes nyári eper

Semmi sem emlékeztet annyira a nyárra, mint egy lédús eper. De hogyan őrizhető meg ilyennek? A hosszan tartó frissesség és ízvilág érdekében TwinTech® hűtő-fagyasztóink fenntartják az ideális hőmérsékletet. Így biztos lehet benne, hogy eperdesszertjei megőrzik a frissen szedett eper zamatát, bármikor fogyasztja őket.

Csapdába ejti a tápanyagokat

A legjobb hűtőrendszer használatával nemcsak az ízeket őrizheti meg, hanem az eper tápanyagait is. Vagyis megtartja a fontos tápanyagokat, például a C-vitamint.

Édes és színpompás málnatorta
CombiSteam Pro sütő

Terjessze ki kedvenc ízeit a legkorszerűbb gőzfunkciók segítségével.

A CombiSteam Pro sütő

Ízletes ételek könnyedén

Akár húst, akár éppen különleges desszertet készítenénk, a CombiSteam Pro segítségével új magasságokba emelhetjük ételeink színvonalát. A gőzprogramok minden hozzávalóból egyszerűen képesek kihozni az összetett ízeket és textúrákat. Így ez a páratlan sütő az egész család számára különleges élményeket szerezhet.

Burgonya mánia

Gőzben sült fűszeres burgonyagerezdek

Burgonya mánia

A párolt, héjában vagy olajban sült burgonya és a burgonyapüré... mind nagyon finom, mivel a burgonya sokféleképpen elkészíthető. Omlós belső ropogósra sült héjjal párosítva  erre a gőzben sütés a legalkalmasabb. Süssön bármilyen fajtát gőzsütőben sok fűszerrel és néhány gerezd fokhagymával, és remekművet alkot ebből az örök kedvencből.

Ízletes burgonyasaláta majonézzel, fűszerekkel és lilahagymával
Készítse többféle burgonyából
Top tipp

A burgonya héjában sütése a tápanyagok - köztük a B6 vitamin és a kálium - megőrzésének tökéletes módja.

Különféle fajtájú quinoa magvakkal töltött tálak

Egy szuper mag

Az Andok lejtőin 4000 éve termesztett quinoa a szó minden értelmében szupertáplálék. Magas rosttartalmú és mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazza. Lehet puha vagy ropogós. Édes vagy diós. Alapvető összetevője a lágy, gyümölccsel töltött desszerteknek vagy finom egyensúlyt teremt az illatos sült hallal.

Gyümölcsös zabkása quinoamaggal
Indukciós főzőlapon készülő quinoa
INDUKCIÓS FŐZŐLAPON KÉSZÜLT

Egy konyhafőnök számára a quinoa kihívást jelenthet, mivel tökéletes állaga elérésének egyetlen módja a hő vezérlése indukciós főzőlapon.

Ízletes és tápláló brownie-k

Miért nagyszerű az indukciós technológia?

Az indukciós technológia használatával bármilyen főzőedényt nagyon könnyen magas hőmérsékletre hevíthet. Alkalmas a quinoa pattogatására, amely a brownie hozzávalója, vagy melegen tarthatja rajta ételeit, anélkül, hogy túlfőzné őket.