Legyen színes!

Legyenek varázslatosak a hétköznapok

Legyen kreatív, és változtassa a hétköznapi rutinfeladatokat emlékezetes pillanatokká! Hiszen az egészen apró dolgok hagynak bennünk igazán mély nyomot. Segítünk abban, hogy minden nap színes, sokatmondó és varázslatos legyen.

TwinTech

A hűtőtérben mindig ideális a páratartalom, ezért az ételek sokáig frissek és finomak maradnak.

Ebéd a dunsztos üvegből

Régebben csak lekvárt és savanyúságot tartottunk a dunsztos üvegben. Ma viszont új feladatot találtunk neki. A dunsztos üveg lett az uzsonnás doboz elegáns, felnőtt változata. Praktikus és gyönyörű - könnyebben tisztítható, mint a műanyag dobozok, környezetbarát, és kényelmesen elfér akár a táskában, akár a hűtőben. Csinos megjelenése miatt miatt még a legegyszerűbb saláta is műalkotásnak tűnik benne.

Kóstolja meg a csodát!

Jól gondolja meg, mit dob ki főzés közben. Amit egyesek hulladéknak vélnek, az bámulatos ízek forrása lehet. Használja fel az alapanyagok minden egyes részét, és legyen környezettudatos szakács, aki zéró hulladékot termel a konyhájában. Így nemcsak a környezetet kíméli, hanem lebilincselően izgalmas ételekkel is kínálhatja vendégeit.

1
Burgonyahéj chips

A burgonya héját gyakran kidobjuk, amikor krumplit pucolunk. Pedig isteni chips-et készíthetünk belőle! Tegye egy tepsire, spriccelje meg egy kis olívaolajjal, sózza meg, és már mehet is a sütőbe. Finom snack lesz belőle, amit vendégei is szívesen ropogtatnak majd beszélgetés közben.

2
Céklalevél pesztó

A cékla levele nagyon tápláló. Nagy mennyiségben tartalmaz A-, és K-vitamint. Miért is dobnánk ki? Mártsa 1 percre forró vízbe (blansírozza), majd turmixolja össze egy aprítóban bazsalikommal, egy gerezd fokhagymával, fenyőmaggal, olívaolajjal és egy csipet sóval. Máris kész a könnyű és finom pesztó.

3
Brokkoliszár saláta

Többnyire a brokkoli szára is kukában landol, pedig nagyon is értékes része a növénynek. Legalább annyira tápláló, mint maga a brokkoli rózsa. Használja fel salátához! Egy éles zöldséghámozóval szeletelje vékony csíkokra a szárakat, és szórja kedvenc salátájára. Egészségesebb és izgalmasabb is lesz tőle a saláta.

Ossza meg alkotásait!

Készítsen fantasztikus finomságokat a Plancha grill lapon, melyet kifejezetten indukciós főzőlapjainkhoz terveztük - és ossza meg vendégeivel alkotásait frissen, melegében! A grill lapot a frissen sült finomságokkal együtt a főzőlapról egyenesen az asztalra teheti. Hagyja, hogy vendégei kiszolgálják magukat! Hadd szedjék tányérjukra a frissen sült húsokat és zöldségeket a forró grill lapról. Még nagyobb élmény lesz az együtt töltött idő, a közös étkezés.

Bővebben az indukciós főzőlapokról

Főzzön színesen!

Legyen kreatív, engedje szabadjára fantáziáját!

Blogger partnerünkkel, Fördős Zével megmutatjuk Önnek, hogyan lehet minden nap színes és egy kicsit varázslatos.

Színes zöldségek, gyümölcsök, zöldfűszerek

A kertből a fagyasztóba

A bogyós gyümölcsök és a zöldfűszerek frissen a legfinomabbnak. Használja az Electrolux kombi hűtők gyorsfagyasztás funkcióját, és egész évben saját piacáról szerezheti be az alapanyagokat. Fagyassza le őket frissen, amikor leszedte vagy megvette őket, így megőrzik finom ízeiket, gazdag aromáikat. Ha nincs hűtőjén gyorsfagyasztás funkció, használja a jégkockatartót! Töltsön olívaolajjal kevert zöldfűszereket, például zsályát, rozmaringot, kakukkfüvet vagy oregánót a jégkockatartóba, és fagyassza le. A kis fűszerkockákkal finom ízeket csempészhet majd az ételekbe akkor is, ha éppen nincs szezon.

Gyorsfagyasztás funkció az Electrolux hűtőkben
Gyorsfagyasztás

A gyorsfagyasztás funkcióval megőrizheti a bogyók, zöldfűszerek és az alapanyagok friss, gazdag ízét.

Szivárvány bagel

Vigyen színt a reggelekbe a szivárvány bagelekkel! Az eredetileg Brooklyn-ból (New York) származó szivárvány bagel ugyanolyan ízű, mint a hagyományos bagelek, ezért bármilyen öntettel tálalhatja. A bagelt hagyományosan vízben főzik, hogy a sütés előtt kapjon egy vékony kérget, ami majd ropogósra sül a sütőben. Ha gőzsütőben készíti, kihagyhatja ezt a lépést, a finom kéreg is megmarad.

Bővebben a gőzsütésről